Lean & Green Award Uitreiking

De eerste Nederlandse Lean & Green Award en Sterren uitreiking van 2018 vindt plaats op 31 mei tijdens het Festival Duurzame Mobiliteit in de Rijtuigenloods te Amersfoort. Bijzonder aan deze bijeenkomst is dat de eerste 3e Lean & Green Stars worden uitgereikt.

Bedrijven die meedoen aan Lean & Green Europe reduceren actief CO2, zowel in personen- als goederenvervoer. In Europa doen hier sinds 2010 ruim 500 koplopers aan mee. Op 31 mei staat de uitreiking gepland van de Lean & Green Awards en Sterren. Bedrijven die het goed doen krijgen hier erkenning voor hun inspanningen op het gebied van CO2-reductie. Ook hoor je tijdens deze bijeenkomst meer over Lean AnalytiX. Dit is een nieuwe analysetool, voor en door bedrijven ontwikkeld om CO2-prestaties te meten en verbeteren.

Je krijgt overzicht in wat er gebeurt in de markt qua duurzame logistiek. En inzicht in wat je zelf kan ondernemen om duurzamer te werk te gaan.

We beginnen om 11.30 uur in het Onderdelendepot. De uitreiking duurt  tot 12.45 uur.

Vanaf 14.45 is er vanuit Connekt door TLN en GoodFuels nog de volgende sessie in ‘De Houtwagen’:

Hot topics in de logistieke sector
Thema: Samenwerking
Sprekers: Rob Aarse (Transport en Logistiek Nederland) en Willem van Waes (GoodFuels )
Connekt verzorgt in deze sessies enkele inhoudelijke presentaties over hot-topics in de logistieke sector. We gaan het hebben over de toekomst van brandstoffen, en over actuele issues zoals de schaarste in de transportsector, door het aantrekken van de economie en door een chauffeurstekort. Hierdoor zijn er minder vrachtwagens beschikbaar en worden goederen te laat afgeleverd. Wat is het effect hiervan op duurzaamheid? En hoe kunnen we dit oplossen?
Dit levert de sessie op: Krijg overzicht in actuele issues en wat er gebeurt in de markt qua duurzame logistiek, en inzicht in wat je zelf kan ondernemen om duurzamer te werk te gaan.

Deelname is gratis! Meld je hier aan.