Verbindingsweg Antwerpen: Brabant | OnSpot Event

Samen met Lean & Green deelnemers en regionale partners organiseren we ‘Lean & Green OnSpot events’. Verladers en vervoerders van binnen en buiten ons netwerk zijn van harte uitgenodigd. Tijdens de events bespreken we een actueel thema en stimuleren we samenwerking en CO2 reductie.

Het thema in juni heeft betrekking op de ‘Werkzaamheden in Antwerpen’. Dit voorjaar is Antwerpen gestart met de bouw van de Oosterweel om de Antwerpse Ring uiterlijk 2026 rond te krijgen. Het doel is om minder files, minder ongevallen en een betere leefkwaliteit voor de hele Antwerpse regio te realiseren.

De bouw van de Oosterweel zorgt voor de nodige uitdagingen voor verladers en vervoerders. Daarom nodigen we je van harte uit om tijdens deze sessie in gesprek te gaan met onder andere GVT en NewWays Brabant om samen te kijken we of we meer kunnen bundelen of gebruik kunnen maken van andere modaliteiten.

Na een warm welkom door Aryan van Zoest (GVT), zal Frans van der Boomen (NewWays Brabant) je meer vertellen over modal shift (Off-modal) mogelijkheden. Daarna gaan we in gesprek over bundelingsmogelijkheden voor zowel grote, als klein volume eenheden. Tijdens deze sessie wordt u een lunch aangeboden. Geef je eventuele dieetwensen door? We ronden tijdig af zodat je nog kan aansluiten bij het jaarcongres van Logistics Community Brabant.

Meld je aan via caroline.koiter@connekt.nl.

 

Datum: 13 juni
Tijd: 12.00 – 14.30 uur
Locatie: Gasterij Gasterij De Seterse Hoeve, Ketenbaan 2, 4903 RW Oosterhout