Lean & Green OnSpot Event met GVT en NewWays Brabant

Samen met Lean & Green deelnemers en regionale partners organiseren we de ‘Lean & Green OnSpot events’. Verladers en vervoerders van binnen- en buiten ons netwerk zijn van harte uitgenodigd om meer te leren over actuele thema’s, zoals over samenwerking en CO2-reductie.

Thema ‘Werkzaamheden in Antwerpen’ juni
Het thema in juni is ‘Werkzaamheden in Antwerpen’. Dit voorjaar is Antwerpen gestart met de bouw van de Oosterweel om de Antwerpse Ring uiterlijk 2026 rond te krijgen. Het doel is om minder files, minder ongevallen en een betere leefkwaliteit voor de hele Antwerpse regio te realiseren.

De bouw van de Oosterweel zorgt voor de benodigde uitdagingen voor (Nederlandse) verladers en vervoerders. Daarom nodigen we je van harte uit om tijdens deze sessie in gesprek te gaan met onder andere GVT en NewWays Brabant om samen te kijken we of we meer kunnen bundelen of gebruik kunnen maken van andere modaliteiten.

Na een warm welkom door Aryan van Zoest (GVT), zal Frans van der Boomen (NewWays Brabant) je meer vertellen over modal shift (Off-modal) mogelijkheden. Daarna gaan we in gesprek over bundelingsmogelijkheden voor zowel grote, als klein volume eenheden. Tijdens deze sessie wordt u een lunch aangeboden. Geef je eventuele dieetwensen door? We ronden tijdig af zodat je nog kan aansluiten bij het jaarcongres van Logistics Community Brabant.

Meld je aan via caroline.koiter@connekt.nl.

Datum: 13 juni
Tijd: 12.00 – 14.30 uur
Locatie: Gasterij Gasterij De Seterse Hoeve, Ketenbaan 2, 4903 RW Oosterhout