Lean & Green OnSpot Event met Vos Deventer en NewWays Gelderland

Samen met Lean & Green deelnemers en regionale partners organiseren we de ‘Lean & Green OnSpot events’. Verladers en vervoerders van binnen- en buiten ons netwerk zijn van harte uitgenodigd om meer te leren over actuele thema’s, zoals over samenwerking en CO2-reductie.

 

Thema ‘Werkzaamheden in Antwerpen’ juni
Het thema in juni is ‘Werkzaamheden in Antwerpen’. Dit voorjaar is Antwerpen gestart met de bouw van de Oosterweel om de Antwerpse Ring uiterlijk 2026 rond te krijgen. Het doel is om minder files, minder ongevallen en een betere leefkwaliteit voor de hele Antwerpse regio te realiseren.

De bouw van de Oosterweel zorgt voor de benodigde uitdagingen voor (Nederlandse) verladers en vervoerders. Daarom nodigen we je van harte uit om tijdens deze sessie in gesprek te gaan met onder andere Vos Deventer en NewWays Gelderland om samen te kijken we of we meer kunnen bundelen of gebruik kunnen maken van andere modaliteiten.

Na een warm welkom door Roy Verseveld (Vos Deventer), zal Leonie van Driel (NewWays Gelderland) je meer vertellen over modal shift (Off-modal) mogelijkheden. Daarna gaan we in gesprek over bundelingsmogelijkheden voor zowel grote, als klein volume eenheden. Tijdens deze sessie wordt u een lunch aangeboden. Geef je eventuele dieetwensen door?

Meld je aan via caroline.koiter@connekt.

 

Datum: 14 juni
Tijd: 12.00 – 14.30 uur
Locatie: Innovatiegilde Pakhuisnoorderhaven | Noorderhavenstraat 49| Zutphen