Verbindingsweg Antwerpen: Limburg | OnSpot Event

Samen met Lean & Green deelnemers en regionale partners organiseren we ‘Lean & Green OnSpot events’. Verladers en vervoerders van binnen en buiten ons netwerk zijn van harte uitgenodigd. Tijdens de events bespreken we een actueel thema en stimuleren we samenwerking en CO2 reductie.

Het thema in juni heeft betrekking op de ‘Werkzaamheden in Antwerpen’. Dit voorjaar is Antwerpen gestart met de bouw van de Oosterweel om de Antwerpse Ring uiterlijk 2026 rond te krijgen. Het doel is om minder files, minder ongevallen en een betere leefkwaliteit voor de hele Antwerpse regio te realiseren.

De bouw van de Oosterweel zorgt voor de nodige uitdagingen voor verladers en vervoerders. Daarom nodigen we u van harte uit om tijdens deze sessie in gesprek te gaan met onder andere Moonen Packaging en Liof om samen te kijken we of we meer kunnen bundelen of gebruik kunnen maken van andere modaliteiten.

Na een warm welkom door Ronald van Bussel (Moonen Packaging), zal Camille Hardy (LIOF) u meer vertellen over Off-Road, Off-modal en synchromodale mogelijkheden. Daarna gaan we in gesprek over bundelingsmogelijkheden voor zowel grote, als klein volume eenheden. Tijdens deze sessie wordt u een lunch aangeboden. We vernemen het graag als u dieetwensen heeft.

Meld je aan via caroline.koiter@connekt.nl.

Datum: Dinsdag 18 juni
Tijd: 11.30 – 14.00 uur
Locatie: Brasserie-Hotel Antje van de Statie, Stationsplein 1, Weert