A.C. Rijnberg transportservice

Lees hier het interview met Marieke van Hecke van A.C. Rijnberg

Lean & Green Logistics Award behaald op: 12 november 2013
Lean & Green Logistics Star behaald op: 20 oktober 2015

“Duurzaamheid voor A.C. Rijnberg transportservice b.v. betekent dagelijks bewust zijn van de gevolgen die onze kerntaak, goederenvervoer, met zich meebrengt voor de toekomst. Duurzaamheid moet niet een begrip zijn dat zich op managementniveau afspeelt maar een manier van werken die bij iedereen in het systeem moet zitten.”

Over A.C. Rijnberg transportservice
A.C. Rijnberg transportservice b.v. is al meer dan 35 jaar actief op het gebied van transport en staat bekend als een modern goed geoutilleerd bedrijf met een vloot van ruim 40 trekkende eenheden met goed opgeleide chauffeurs ( allen ADR gecertificeerd ) en biedt een scala aan mogelijkheden op het gebied van logistieke dienstverlening.
A.C .Rijnberg transportservice b.v. is gespecialiseerd in transporten binnen Nederland en van en naar België, Luxemburg, Frankrijk, Duitsland. Hiernaast verzorgt A.C. Rijnberg b.v. het beladen en verschepen van zeecontainers (20–40-45ft). Met ruim 12.000 m2 aan opslagmogelijkheden is het mogelijk goederen in opslag te nemen en deze op het gewenste tijdstip uit te leveren dan wel in groupage te vervoeren.
Maatwerk is onze kracht!

 

Kijk voor meer informatie op www.rijnberg.com

Tags
logistiekdienstverlener
rijnberg
vervoerder
Published on
21 september 2016