Cargill Refined Oils Europe

Lean & Green Award behaald op: 10 november 2011
Lean & Green 1e Star behaald op: 4 juni 2015
Lean & Green 2e Star behaald op: 31 mei 2018

 

“Of het nu gaat om benutting van fossiele brandstoffen of om het creëren van op maat gesneden oplossingen voor onze klanten, altijd zullen wij duurzaamheid en verantwoord ondernemen mee laten wegen in wat wij doen en adviseren.”

Lees hier het interview met Henk Krougman van Cargill

 

Over Cargill Refined Oils Europe

Cargill is een internationaal producent en markthandelaar voor producten en diensten op het gebied van voeding, landbouw, financiën en industrie. Ons bedrijf, nog steeds een familie bedrijf, is opgericht in 1865 en momenteel hebben wij 138.000 werknemers in 63 landen. Wij helpen onze klanten succes te hebben door middel van samenwerking en innovatie, en wij streven naar het delen van onze internationale kennis en ervaring om ze te helpen hun economische en sociale uitdagingen en milieudoelstellingen te behalen.
Cargill Refined Oils Europe raffineert, blendt en bottelt verschillende oliën tot hoge kwaliteit oliën en vetten, die gebruikt worden in margarines, sladressings en andere voedselproducten. Ons brede productportfolio in combinatie met onze kennis van applicaties, olie- en vet eigenschappen alsmede kennis van de markt geeft ons de mogelijkheid op verschillende behoeften van onze klanten in te spelen en unieke oplossingen te ontwikkelen. Onder de ruwe oliën die wij gebruiken, bevinden zich zonnebloem- en koolzaadolie, alsmede kokos-,  palmoliën, en andere tropische oliën.

Kijk voor meer informatie op www.cargill.com

Tags
Cargill
Cargill Europe
verlader
Published on
01 november 2016