De Groot Fresh Group B.V.

Lean & Green Award behaald op: 23 juni 2016
Lean & Green Star behaald op: 18 mei 2017

Over De Groot Fresh Group B.V.
De Groot Fresh Group (DGFG) is een wereldwijd actieve importeur en exporteur van groenten en fruit van de hoogste kwaliteit. Vanuit meerdere vestigingen bedient DGFG haar klanten met het eigen transportbedrijf, de moderne pakcentrale, en één van de modernste rijperijen van Europa, voor het rijpen van bananen. Binnen DGFG zijn 125 betrokken medewerkers werkzaam, met als gezamenlijk doel onze klanten te ontzorgen.

Naast de kwaliteit van het groente en fruit ligt de focus bij DGFG op de kwaliteit van de processen. Vanaf de plaats van oogsten, tot bij de klant, worden de verse producten verpakt, opgeslagen en vervoerd in een optimaal gecontroleerde en geconditioneerde keten. De verschillende kwaliteitscertificaten die DGFG mag voeren onderschrijven dit.

Behalve de hoogstaande kwaliteitsprocessen neemt DGFG nationaal en internationaal maatschappelijke verantwoordelijkheid. DGFG mag diverse keurmerken, zoals bijvoorbeeld “Rainforest Alliance”, voeren.

Ook in thuisland Nederland zijn de visie en het beleid gericht op de lange termijn en continuïteit. DGFG is ervan overtuigd dat duurzaam ondernemen en het nemen van maatschappelijke verantwoordelijkheid de basis vormt van deze continuïteit en succes op lange termijn.

De maatschappelijke verantwoordelijkheid op het gebied van duurzaam ondernemen wil DGFG ook in Nederland uitdragen door de Lean & Green doelstellingen te realiseren.

Kijk voor meer informatie op www.degrootfreshgroup.nl

Tags
30438
De Groot
De Groot Fresh Group
logistiekdienstverlener
verlader
Published on
01 november 2016