E-Mission Europe

Lean & Green Personal Mobility Award behaald op: 26 maart 2015

 

Over E-mission Europe

E-Mission Europe is opgericht in 2013 als exclusief Europees distributeur van Centron. Centron is een van oorsprong Amerikaans brandstofadditief dat specifiek is ontwikkeld voor de reductie van emissies en brandstofverbruik van dieselmotoren. Het is sinds 2000 in de USA op de markt en wordt vertegenwoordigd in Afrika, Australië, Zuid Amerika, de Verenigde Arabische Emiraten en Europa.

Ondanks overdadige bewijsvoering dat er mondiaal opzienbarende resultaten met Centron zijn behaald in o.a. wegtransport, mijnbouw en industriële toepassingen, waren wij ons er zeer goed van bewust zijn dat er in Nederland grote scepsis heerst ten aanzien van brandstofadditieven. Wij hebben het noodzakelijk geacht het product hier eerst onomstotelijk te valideren en de wereldwijd behaalde resultaten niet als uitgangspunt genomen voor een Europese marktintroductie.

Om de heersende scepsis met overtuiging te kunnen wegnemen, hebben wij met advies van de Inspectie Leefomgeving en Transport en ondersteuning van diverse gerenommeerde partijen uit de binnenvaartbranche een overheid erkend emissietest protocol doorontwikkeld tot emissie- en brandstofverbruikstest met een geaccrediteerd resultaat. Op basis van testen uitgevoerd door SGS Environmental Services, hebben wij het product eind 2014 pas op de Nederlandse markt geïntroduceerd. Wij focussen op de binnenvaart en het wegtransport.

Kijk voor meer informatie op www.e-missioneurope.com

Tags
E-Mission
E-Mission Europe
Published on
14 november 2016