Farm Trans

Lean and Green Logistics Award behaald op: 4 november 2014

” Gezien de aard van de werkzaamheden die FTG uitvoert, is het op dit moment onvermijdelijk om gebruik te maken van vrachtwagens, met alle gevolgen van dien voor het milieu en de omgeving. Farm Trans Group is zich hiervan bewust en heeft zich daarom als doel gesteld om de negatieve gevolgen van de werkzaamheden op het milieu en klimaat zoveel mogelijk te reduceren. FTG wil de huidige kwaliteit en service blijven leveren, maar zoekt daarbij wel naar manieren om de activiteiten verder te verduurzamen.” 

Over Farm Trans

Farm Trans is in beweging. Niet alleen op de weg maar ook daarbuiten. Zoals je wellicht al hebt gezien zijn we de afgelopen maanden aan de slag gegaan met de ontwikkeling van een nieuwe huisstijl en met de realisatie van een compleet vernieuwde website. Onze insteek? Het optimaal kunnen bedienen van jou als klant, waarbij we je op een transparante wijze inzicht geven in het Farm Trans van nu. 

Farm Trans nieuwe stijl

Na succesvolle jaren van voortdurende ontwikkeling hebben we besloten om de huisstijl van Farm Trans te wijzigen en door te gaan met een fris nieuw logo waarmee we onszelf willen profileren als één Farm Trans met één identiteit en één team. Hierdoor komen onze divisies en verscheidene logo’s te vervallen. Onze nieuwe huisstijl is een weerspiegeling van wie wij zijn als organisatie, een dynamisch en modern full-service logistiek dienstverlener. We zien de nieuwe huisstijl als een verlengstuk van onze identiteit waardoor we niet alleen zichtbaar maar ook herkenbaar zijn.

Driving food forward

Onze pay-off ‘Driving food forward’ zegt waar we voor staan, wat we doen en waar we naar streven. ‘Driving’ beschrijft niet alleen onze dienstverlening maar ook wie we zijn. Namelijk een gedreven team dat in de wereld van bulk en geconditioneerd transport de markt wil aandrijven. ‘Food’ weerspiegelt ons specialisme in foodtransport. Bij Farm Trans ‘denken, ruiken en voelen’ we food. In al haar facetten. We weten namelijk wat er bij foodtransport komt kijken; van bulk tot geconditioneerd, over water, weg en spoor. ‘Forward’ staat bij ons niet enkel voor het letterlijke transport van A naar B, het weerspiegelt ons als organisatie. Jong, gedreven en altijd op zoek naar een innovatieve manier om te ontwikkelen als logistiek dienstverlener. ‘

Naamswijziging

De naam ‘Farm Trans Group’ is komen te vervallen en maakt plaats voor ‘Farm Trans’. Waarbij ‘Farm Trans 2B Shipping’ en ‘Farm Trans Fresh & Frozen’ verder gaan onder de naam ‘Farm Trans Geconditioneerd’. ‘FFT Food Transport’ kun je voortaan herkennen als ‘Farm Trans Bulk’. En ‘Farm Trans Materieel’ wordt voortgezet onder de naam ‘Farm Trans Fleet Services’. De verschillende logo’s zijn vervangen voor een vast logo, welke al onze diensten vertegenwoordigd. De contactpersonen zullen hetzelfde blijven. 

Laat je meevoeren door onze organisatie
Benieuwd geworden? Bezoek hier  onze website en laat je meevoeren door onze nieuwe huisstijl.

Wil je niets missen van onze ontwikkelingen? Volg Farm Trans via onze socials en abonneer je op onze nieuwsbrief. We houden je graag op de hoogte!

Kijk voor meer informatie op www.farmtrans.com

 

Tags
farm
Farm Trans
Farm Trans Group
farmtrans
Logistiek Dienstverlener
Published on
24 april 2019