Transportbedrijf Gesink

 Lean & Green Logistics Award behaald op 19 mei 2011

“Wij hopen dat op een alle schakels binnen een willekeurige “logistieke” keten een bijdrage levert op gebied van duurzaam ondernemen en maatschappelijk verantwoord ondernemen.”

Over Gesink BV

Transportbedrijf Gesink BV is een internationaal opererende dienstverlening op het gebied van transport en logistiek. Dagelijks staat Gesink BV garant voor een succesvolle logistieke afhandeling van goederenstromen voor diverse klanten. Naast service en betrouwbaarheid houdt het bedrijf de lijnen tussen de verschillende schakels kort, waardoor onze klanten te allen tijde centraal staan. Onze klant telt!

Gesink BV heeft zich in de loop der jaren gericht op het vervoer van en naar Duitsland, Oostenrijk en Zwiterserland. Door het nemen van deze stap heeft dit geleid tot:
– 24-uurs transport (op nationaal en internationaal niveau).
– Nachtdistributie.
– Snelle doorlooptijden / levertijden.
– Lijndiensten op Duitsland.
– De juiste connecties.
– Op- en overslag activiteiten.

Elke dag werkt men eraan de dienstverlening te verbeteren. Het bedrijf staat voor service, kwaliteit, betrouwbaarheid, flexibiliteit en is jong en dynamisch.

Transportbedrijf Gesink BV bestaat al meer dan honderd jaar. Momenteel rijden wij met 60 trekkende eenheden op internationaal niveau. Onze organisatie bestaat uit een team van ca. 85 medewerkers die elke dag garant staan voor een succesvolle afhandeling van onze klant orders.

Kijk voor meer informatie op www.gesink.nl

 

Tags
Gesink
logistiekdienstverlener
vervoerder
Published on
02 november 2016