Gispen

Lees hier het interview met Sander Birkhoff van Gispen

Lean & Green Logistics Award behaald op: 19 april 2012
Lean & Green Logistics Star behaald op: 4 juni 2015

“Maatschappelijk verantwoord ondernemen ligt verankerd in de kernwaarden en de missie van Gispen: A better life at work. ‘Wij zijn er van overtuigd dat streven naar duurzaamheid, één van onze kernwaarden, vanuit maatschappelijke betrokkenheid een continu proces is’, aldus Peter Veer, algemeen directeur van Gispen. ‘Je moet blijven streven, de lat telkens hoger leggen, in alles wat je doet. Dat is wat wij verstaan onder innovatie. Het is een uitdaging die past bij de identiteit van onze onderneming.”

Over Gispen International BV
Gispen staat bekend om het inrichten van ruimten. Als ontwerper, producent en leverancier creëert Gispen optimale omgevingen die een positieve invloed hebben op mensen. Gispen werkt daarbij vanuit de overtuiging dat goed ontworpen producten en slim ingerichte ruimten inspirerend en motiverend werken. De kernwaarden Duurzaam, Innovatie, Inspiratie en Design vormen daarbij al bijna 100 jaar het uitgangspunt. Een intensieve samenwerking met nationale en internationale ontwerpers, klanten, partners en leveranciers draagt in belangrijke mate bij aan de ontwikkeling en realisatie van innovatieve en duurzame oplossingen voor werk-, leer-, zorg- en woonomgevingen waarin mensen het beste tot hun recht komen. Gispen Group De Gispen Group is met een omzet van € 62 miljoen de op één na grootste kantoorinrichter van Nederland. Gispen heeft 6 (verkoop)vestigingen in Nederland en België.

Gispen International BV heeft op 26 maart 2015 tevens de Award van het Lean and Green Personal Mobility programma gewonnen.

 

Kijk voor meer informatie op www.gispen.nl

 

Tags
Gispen
Gispen International
Published on
02 november 2016