Huschka Beveiliging

Lees hier het interview met Emill de Waal van Huschka Beveiliging

Lean & Green Personal Mobility Award behaald op: 26 maart 2015
Lean & Green Personal Mobility Star behaald op: 23 juni 2016

Over Huschka Beveiliging

Huschka is een regionaal georiënteerd VEILIGHEIDSbedrijf in het Groen Hart met als centrum Leiden. Ons werkgebied bevindt zich in een straal van 25 kilometer. Met deze visie weten wij onze kwaliteit in dienstverlening te borgen tegen een scherp tarief. Huschka Beveiligers B.V. heeft sinds het onstaan in 1946 een bijna 1400 locaties aan zich weten weten te binden. Hierbij gaat het objectbeveiliging, alarmopvolging of surveilance. Deze werkzaamheden worden verzorgd door ongeveer 60 medewerkers.

Binnen deze portefeuille hebben wij een enorme diversiteit aan klanten. Van een particulier tot aan een multinational. Sinds de oprichting van Huschka Safety services in 2009 bieden wij deze opdrachtgevers een breder palet op het gebied van VEILIGHEID. Hierbij moet u denken aan veiligheidsopleidingen, beheer brandmeldinstallaties en onderhoud aan installaties en blusmiddelen. Al deze werkzaamheden weten wij realtime digitaal inzichtelijk te maken. Niet alleen voor de backoffice van Huschka maar ook voor u als klant. Volledig TRNSPRNT!

Huschka heeft als missie zijn dienstverlening in VEILIGHEID te verbreden. Op deze wijze bieden wij één loket voor onze opdrachtgevers. Opdrachtgevers die binnen ons werkgebied gevestigd zijn. Hebben zij daarbuiten ook locaties dan weten wij deze te borgen met onze onderaannemersmodule. Als onze onderaannemers zich vervolgens gaan binden aan deze visie dan kunnen wij gezamenlijk de landelijke dekking en ontzorging van onze opdrachtgeversduurzaam borgen.

 

Kijk voor meer informatie op www.huschka.nl

Tags
Huschka
Huschka Beveiliging
Published on
15 november 2016