AB InBev Nederland

Lees hier het interview met AB InBev Nederland

Lean & Green Logistics Award behaald op: 19 april 2012
Lean & Green Logistics Star behaald op: 4 juni 2015

“De Lean & Green Award stimuleert integraal denken en werken in je Supply Chain. Daarom sluit het precies aan op de gezamenlijke droom van AB InBev en verschillende van haar projecten wereldwijd. Het zal haar volgende stap zijn om Green Logistics op een nog hoger niveau te brengen.”

Over AB InBev
Anheuser-Busch InBev is in de wereld de grootste brouwer en staat in de top vijf van producenten van consumenten producten. AB InBev is een sales gedreven bedrijf die de klant altijd centraal heeft staan. Met een portfolio met meer dan 200 biermerken waaronder paradepaardje zoals Budweiser®, Stella Artois®, en Beck’s®, fast growing multi country brands zoals Leffe® and Hoegaarden®, locale kampioenen zoals Skol®, Jupiler®, Brahma® en Hertog Jan® en Dommelsch® in Nederland.
AB InBev is toegewijd aan haar oorsprong en kwaliteit en dat al sinds het begin in 1366 in de Den Hoorn brouwerij in Leuven en heeft haar pioniers mentaliteit te danken aan Anheuder & Co Brewery, dat haar oorsprong vindt in 1852 in St. Louis, USA. AB-Inev opereert over de wereld in groeiende- en volgroeide markten en wordt gesteund door de kracht van ongeveer 114.000 werknemers in 23 landen. Het streven is het zijn van “be the Best Beer Company in a Better World”. Met operaties en licentie afspraken over de hele wereld is Anheuser-Buschn InBev met recht een “Global Brewer” te noemen.
AB InBev heeft haar bedrijf in zes geografische zones verdeeld: Noord-Amerika, Latijns Amerika Noord, Latijns Amerika Zuid, West Europa, Centraal & Oost Eurpa en Azië Pacific. Nederland maakt deel uit van de West Europa Zone en is deel van een van de drie business units, genaamd de BeNeFraLux.

 

Kijk voor meer informatie op http://www.ab-inbev.com/

Tags
InBev
InBev Nederland
verlader
Published on
02 november 2016