Innovactory

Lean & Green Personal Mobility Star behaald op: 26 maart 2015

Over Innovactory

Bij Innovactory worden creatieve ideeën omgezet in intelligente producten. Op dit moment concentreren we ons op slimme oplossingen op het gebied van mobiliteit, maar we hebben nog meer fantastische ideeën en initiatieven in andere expertise gebieden. “Wij willen nieuwe concepten en ideeën uitwerken en realiseren. Innovactory moet een kraamkamer van intelligente toepassingen worden. Handige applicaties die gebruikers tijdens hun dagelijkse, drukke bezigheden van gemak voorzien door iets voor ze te regelen of relevante informatie met ze te delen.” Voor meer info www.innovactory.nl 

Duurzaamheid is voor ons geen doel op zich maar iets wat komt als bijvangst bij onze visie: We willen het leven van de  gebruikers van onze diensten vergemakkelijken door het leveren van relevante informatie. Dus geef mensen keuzes, waarom aansluiten in een file als je weet dat er een staat. 

Waarom is uw bedrijf Lean and Green Winner?

Bij de oprichting van Innovactory was het idee om het eens echt anders te doen. In de nieuwe economie maakt het toch niet meer uit waar je werkt. Onze klanten zitten overal in Europa en daarbuiten. Hetzelfde geld ook meer en meer voor de medewerkers van het bedrijf. Ze werken thuis of op ons kantoor in Almere. Op deze plek kunnen wij ons af en toe terugtrekken om met elkaar af te stemmen over onze plannen en ideeën. We hebben onze bedrijfsprocessen zo ingericht dat het niet uitmaakt of iemand op kantoor zit, thuis werkt of vanuit het buienland.

 Wat is uw ideaalbeeld als het gaat om duurzame mobiliteit, wat gaat u doen en hoe kan Lean and Green helpen om dat doel te bereiken?

Duurzame mobiliteit gaat om mensen en niet zozeer om de  technologieën. Om als organisatie een zo groot mogelijke impact te hebben gaan we onze diensten zoals TimesUpp wereldwijd uitrollen waardoor we een zo groots mogelijke impact kunnen hebben. Hoe Lean and Green ons kan helpen? Door onze producten en diensten te promoten.

Kijk voor meer informatie op www.innovactory.com

Tags
Innovactory
Published on
15 november 2016