Int. Transportbedrijf Kuijs b.v.

Lean & Green Logistics Award behaald op: 8 november 2012

“Het bewust omgaan met onze energiebronnen en materialen die wij gebruiken met het oog op de generaties die na ons komen. De maatregelen maken dit mogelijk, de mensen voeren dit uit, ieder draagt een steentje bij.”

Over Int. Transportbedrijf Kuijs b.v.

Int. Transportbedrijf Kuijs b.v. houdt zich bezig met het vervoer van voornamelijk vloerbedekkingen zoals tapijt, kunstgras, pvc en linoleum. Dit kan zijn op rollen van 2 meter, 4 meter en 5 meter of in dozen op diverse tegelformaten. Enerzijds worden deze goederen gedistribueerd in de Benelux en anderzijds worden complete ladingen vervoerd van en naar Benelux, Duitsland, Frankrijk en Scandinavië. Naast deze vloerbedekkingen worden lijmen en kitten, deels vallend onder ADR en onverpakte machines vervoerd. Voor het vervoer worden diverse typen vrachtauto’s ingezet variërend van 12 tons distributievoertuigen tot vrachtauto-aanhanger combinaties die zijn aangepast op de lading die vervoerd wordt. 80% van het wagenpark voldoet aan de Euro 5 of EEV norm.

Onze missie: zendingen compleet en onbeschadigd op tijd afleveren.

Naast Transport verzorgt Kuijs ook nog de opslag van goederen voor derden in een opslagruimte van 5500 m2. De goederen worden uitgeleverd op orderniveau. Tevens wordt een tankstation voor motorbrandstoffen geëxploiteerd voor de particuliere en zakelijke markt, hier wordt o.a. ECO LPG verkocht.

Kijk voor meer informatie op www.kuijs-transport.nl

Tags
Kuijs
logistiekdienstverlener
vervoerder
Published on
02 november 2016