Jumbo Supermarkten

Lees hier het interview met Joost Pastoor van Jumbo Supermarkten


Lean & Green Logistics Award behaald op: 
19 mei 2011
Lean & Green Logistics Star behaald op: 8 november 2012
Lean & Green Logistics 2e Star behaald op: 15 mei 2014

Over Jumbo Supermarkten
De laagste prijs, het grootste assortiment en de beste service. Dit is de unieke formule, waarmee Jumbo Supermarkten – voortgekomen uit de Van Eerd groothandel – vijftien jaar geleden begon. Sindsdien is het familiebedrijf uit Veghel uitgegroeid tot één van de grootste supermarktketens van Nederland. In steeds meer plaatsen in het land verschijnt het kenmerkende Jumbo-geel in het straatbeeld. In 2011 is het 90 jaar geleden dat het bedrijf waar Jumbo uit voorkomt van start ging.
Centraal in het bedrijf staan de 7 Dagelijkse Zekerheden, waarmee Jumbo garandeert de beloftes in de formule ook echt waar te maken. Uitgangspunt bij Jumbo is: 100 procent tevreden klanten, in alles wat ze doet. Daar is het bedrijf op gefocust sinds de start van de Jumbo formule in 1996. Met de combinatie van de drie elementen van de formule onderscheidt Jumbo zich van iedere concurrent in de markt.

Jumbo kent, sinds de overname van Super de Boer, drie locaties van waaruit goederen vanuit logistieke centra naar de winkels gedistribueerd worden. In Veghel zit het grootste logistieke centrum van Jumbo. Daarnaast staat er in Beilen een distributiecentrum en één in Drachten.

Kijk voor meer informatie op  http://www.jumbosupermarkten.nl/

 

Tags
Hallo Jumbo
Jumbo
Jumbo Supermarkten
Published on
02 november 2016