K.E. France B.V.

Lean & Green Logistics Award behaald op: 19 april 2012

“De exacte doelstellingen op duurzaamheidgebied liggen in lijn met de in dit plan van aanpak genoemde CO2-reductie doelstellingen. Maar ze gaan ook verder waar het gaat om bijvoorbeeld het verminderen van verpakkingsmateriaal, steeds hogere eisen aan ons software planningspakket, rapportages aan ons door de charters en daarop gebaseerd een intensivering van de samenwerking met hen op duurzaam gebied.”

Over K.E.Expeditie B.V./K.E.France B.V.

K.E. telt momenteel 29 dedicated werknemers. K.E. Expeditie en K.E. France zijn gespecialiseerd in het doen vervoeren van “full truck loads” van A naar B. Wij opereren uitsluitend binnen Europa, hoofdzakelijk in Duitsland, Nederland, België, Luxemburg en Frankrijk. K.E. is gehuisvest in een pand aan de Parklaan in Rotterdam. De belangrijkste bedrijfsmiddelen zijn haar medewerkers en hun ICT-apparatuur. Zie in bijlagen 1a1 en 1a2, hoe onze doelstellingen via ons ISO-9001 kwaliteitssysteem gewaarborgd worden en bijlage 2 voor het organigram.

Maatschappelijk verantwoord ondernemen & duurzaamheid zijn benoemde onderdelen van ons bedrijf, wat blijkt uit het feit dat we i.s.m. KidsRight verschillende weeshuizen hebben opgericht in o.a. Sierra Leone, India en Bolivia. Wat betreft de P van Planet; Milieu en Duurzaamheid zijn we expres snel aangesloten bij het Green Care Transport Programma.

Tegenwoordig organiseert K.E. tussen de 750 en 950 nagenoeg full truck loads per week voor grote verladers uit verschillende sectoren zoals witgoed, dairy, food, recycling, paper, staal etc. K.E. doet per jaar worden ongeveer 45.000 transporten. Door onze  kennis en ervaring, opgebouwd in maar liefst 30  jaar, zijn we goed in staat om naar een hoger duurzamer verloop van de activiteiten te gaan. We kennen de geografie, laad- en losplaatsen op en rond onze grote verladers in de genoemde landen als geen ander. We gaan die knowhow inzetten om het aantal lege kilometers te verminderen en onze vervoerders minder CO2-uitstoot te laten veroorzaken. 

Kijk voor meer informatie op www.ke.nl

Tags
K.E.
KE Expeditie
logistiekdienstverlener
vervoerder
Published on
02 november 2016