Linde Gas Benelux B.V.

Lean & Green Logistics Award behaald op 12 november 2013

Over Linde Gas

Linde Gas is een producent en distributeur van industriële en medicinale gassen. Deze gassen worden geproduceerd in zogenaamde luchtsplitsingsfabrieken. In deze fabrieken wordt lucht aangezogen en onder koeling gescheiden tot de verschillende gassen. Meestal worden deze gassen vervolgens in cilinders (gasvormig) of per bulkwagen (vloeibaar) aan de klanten geleverd.

Klanten van Linde Gas zijn actief in vrijwel alle denkbare segmenten. Hoofdtakken zijn de Chemische sector, de Metaalverwerkende en Producerende sector, de Voedingsmiddelen sector en de Medische sector. In deze laatste categorie wordt een onderscheid gemaakt (maar aan beiden geleverd) tussen de instellingen (ziekenhuizen, verzorgingshuizen e.d.) en de patiënten thuis.

In de Benelux beschikt Linde Gas over zowel luchtsplitsingsfabrieken als vulstations voor technische en medische gassen. Van hieruit wordt de gehele Benelux beleverd. Linde Gas is onderdeel van de Linde Groep. Een multinational met als core business gassen en gasgerelateerde technologieën.

Kijk voor meer informatie op www.linde-gas.nl

Tags
Linde Gas
verlader
Published on
07 november 2016