Mazars

Lees hier het interview met Remco Schoonderwoerd van Mazars

Lean & Green Personal Mobility Award behaald op: 20 november 2013

“Duurzaamheid is bij Mazars onderdeel van het bedrijfsbrede MVO-programma. Mazars streeft naar geïntegreerd MVO-beleid: dat wil zeggen: opgenomen in alle onderdelen van de bedrijfsvoering.”

Over Mazars
Met Mazars, als onderdeel van de Internationale Mazars Group, beschikt u over de kennis van één van Europa’s leidende adviesorganisaties. Tegelijkertijd weten onze accountants, belastingadviseurs en consultants die kennis, samen met u, om te zetten in kansen.  Hun creativiteit en eigenzinnigheid leiden tot andere, vaak onverwachte invalshoeken en nieuwe inzichten. En tot het verleggen van grenzen. Wij brengen u niet alleen op de hoogte, maar vooral ook op ideeën. Immers ook in uw business zijn de oplossingen van gisteren niet per definitie die van morgen.
Niet iedereen heeft het: twee goedontwikkelde hersenhelften. Bij Mazars hebben wij een goed ontwikkelde linker- én rechterhersenhelft. Onze cliënten vinden die combinatie heel waardevol. Het gaat immers om de nodige kennis, het vermogen om verbanden te leggen en kansen te creëren. Daarvoor moet je kunnen inspireren en analyseren. Creëren en controleren. Innoveren en waarderen.  

 

Kijk voor meer informatie op http://www.mazars.nl/

Tags
Mazars
Mazars Accoutants
Published on
15 november 2016