NE DistriService B.V.

Lees hier het interview met Herman Bult van NE Distriservice

Lean & Green Logistics Award behaald op: 12 november 2013
Lean & Green Logistics Star behaald op: 4 juni 2015

“Duurzaamheid gaat verder dan het terugdringen van CO2. Naast ecologische verbeteringen spelen voor NE DistriService ook de economische en sociale aspecten een belangrijke rol. Door in onze keten samen te werken kan de meest optimale balans tussen deze aspecten worden bereikt. De Lean and green Award is slechts een start.”

Over NE DistriService B.V.
NE DistriService is dé specialist in de fysieke distributie van schadegevoelige hangende- en lange colli in de Benelux. Voorbeelden zijn: gordijnen, raamdecoratie, op maat gebogen gordijnrails, rollen stof en verlichting.
Hierbij is NE DistriService de essentiële schakel tussen producenten en hun klanten; de preferente logistieke partner voor de branche op een duurzame en maatschappelijk verantwoorde wijze.
NE DistriService maakt deel uit van de B&C holding. De groep bestaat uit verkooporganisaties uit Nederland, België, Frankrijk en Polen. Hierbij vindt de productie plaats in Nederland en Polen en NE DistriService verzorgt en organiseert de fijnmazige distributie van de colli in Europa. Dagelijks levert NE DistriService met 35 vrachtauto’s zo’n 10.000 pakketten af bij de detailhandel, woonwarenhuizen, bouwmarkten maar ook rechtstreeks bij de consument thuis. NE DistriService is gevestigd in Nunspeet.
NE DistriService focust op het leveren van toegevoegde waarde door een onbezorgd logistiek proces, dat volledig naar wens kan worden ingevuld. Dit betekent opslag & picking, extra handelingen met  colli, zoals: labellen, bundelen, controle processen, tijdelijk opslag tijdens vakantieperiode enzovoort.  Dit alles volledig transparant door dagelijkse terugkoppeling van de operatie en performance overzichten die laten zien wat de klant ervaart. 
Kijk voor meer informatie op www.ne.nl

 

Tags
logistiekdienstverlener
NE Distriservice
vervoerder
Published on
07 november 2016