PDC B.V.

Lean & Green Logistics Award behaald op: 11 december 2012
Lean & Green Logistics Star behaald op: 4 juni 2015

Over PDC B.V.

Inmiddels 20 jaar geleden is de toen nog studerende Arjen de Koning op zijn studentenkamer begonnen met het bouwen van computers onder de naam PC Privé. Iets wat is uitgegroeid tot wat vandaag de dag beter bekend staat als de Paradigit Groep. De Paradigit Groep bestaat uit een consumententak (o.a. Paradigit, Computerland, Komplett) en een zakelijke tak (o.a. ISL automatisering, Skool, Campusshop)

Als onderdeel van de Paradigit Groep is in 2008 PDC B.V. opgericht gevestigd te Eindhoven. PDC is ISO 9.001 en ISO 14.0001 gecertificeerd en daar moet binnenkort de MVO prestatieladder certificering niveau 3 aan worden toegevoegd.

PDC staat voor expertise en schaalvoordeel. PDC, voluit Performance Distribution Centre, faciliteerd de verschillende bedrijven die vallen onder de Paradigit Groep op het gebied van logistiek, inkoop, financiële administratie, marketing, ICT, aftersales en P&O.

Daarnaast heeft PDC B.V. zich de laatste jaren geprofileerd als professioneel partner in het distribueren van incentives voor verschillende projecten via de zakelijke tak.

Kijk voor meer informatie op www.pdcweb.nl

Tags
Paradigit
Paradigit Groep
PDC
Published on
08 november 2016