Pon Logistics

Lean & Green Logistics Award behaald op: 8 november 2012
Lean & Green Logistics Star behaald op: 4 juni 2015

“We verwachten dat dit project ook een positieve spin off zal genereren. Dit door de toegang tot het koplopernetwerk waarin zowel een aantal van onze huidige partners aanwezig zijn als bedrijven met een vergelijkbare logistieke operatie. Door kennis en ervaringen te delen kunnen we ook na het behalen van de Lean & Green Award stappen maken in het verder verduurzamen van onze operatie.”

Over Pon Logistics

Pon Logistics maakt onderdeel uit van Pon, een van de grootste familiebedrijven van Nederland. Pon is een internationale handels- en serviceorganisatie met een grote diversiteit aan activiteiten. Bij Pon werken bijna 13.000 mensen verspreid over 450 vestigingen in 32 landen.

Als partner en logistieke motor van Pon werken wij voor prachtige merken zoals Volkswagen, Porsche, Caterpillar en Continental. Sterke merken met kwalitatief hoogwaardige producten.

Missie

Pon Logistics vergroot de concurrentiekracht van haar klanten door het leveren van een hoogwaardig logistiek totaalpakket tegen marktconforme prijzen.

Visie

Onze bestaande en toekomstige klanten, mogen een proactieve houding van ons verwachten in het leveren van maatwerk. Als onze businesspartner krijgt u de service die uw verwachting overtreft en leveren wij als efficiency center tegen de laagste kosten. We bieden klantspecifieke oplossingen in fysieke distributie, value added logistic services, supply chain management en consultancy. De klant kan zich richten op haar kerntaken en heeft geen omkijken naar de logistiek. Dat is óns vak, ónze kerntaak.

Kwaliteit

Wij controleren dagelijks onze processen. Met als resultaat een kwalitatief hoogwaardig product, goede servicegraad en hoge scores bij onafhankelijke benchmarks en periodieke uitgevoerde klanttevredenheidsonderzoeken.

Lean & Green en ISO gecertificeerd

Wij borgen onze processen in ons ISO 9001 gecertificeerde Kwaliteitsmanagementsysteem. Ook beschikken we over een gecertificeerd Milieu Managementsysteem conform ISO14001 en een Lean & Green certificaat voor transport.

Kijk voor meer informatie op www.ponlogistics.com

Tags
Pon
Pon Logistics
Published on
08 november 2016