Schotpoort Connect

Lean & Green Logistics Award behaald op: 8 november 2012

“Schotpoort Connect streeft naar een verdere professionalisering, verduurzamen en het verbeteren van de effectiviteit en efficiency van de organisatie. Het behalen van de Lean & Green award draagt zowel bij aan het verduurzamen van de organisatie als aan de effectiviteit en efficiency.”

Over Schotpoort Connect

Schotpoort Connect is ontstaan in 1911. In eerste instantie richtte het bedrijf zich op allerlei activiteiten. Van garage en wasstraat tot vervoerder in de papierindustrie en milieuservicebedrijf. De laatste decennia legt ons familiebedrijf zich toe op een breed scala aan logistieke activiteiten voor een grote verscheidenheid aan opdrachtgevers. Van specialistische spoorbedrijven en overheidsorganisaties tot ziekenhuizen en winkelketens. We zijn hen met 70 chauffeurs en 200 koeriers van dienst.
Warme menselijkheid gaat ook over sociaal ondernemen, wat ons betreft. Daarom geven we in onze organisatie ruimte aan mensen met afstand tot de arbeidsmarkt. Om die reden voeren we ook het keurmerk Prestatieladder Sociaal Ondernemen (PSO). 

Kijk voor meer informatie op  www.schotpoort.nl

Tags
logistiekdienstverlener
Schotpoort
Schotpoort Groep
Schotpoort Traffic Center
vervoerder
Published on
08 november 2016