St. van den Brink en Zn B.V.

Lean & Green Logistics Award behaald op: 11 november 2010

Over St. van den Brink & Zn. B.V.

St. van den Brink & Zn. B.V. is een dynamische transportonderneming met als specialisatie het vervoer van temperatuur gecontroleerde producten. Behalve het bevoorraden van supermarkten is St. van den Brink actief voor een aantal vooraanstaande bedrijven in de zuivel, de foodservice sector en het non-food retail segment. Dagelijks zijn daarvoor 260 voertuigen in de weer.

Daarnaast beschikt St. van den Brink over een 40-tal vrachtwagen combinaties (huif, bulk en kraan) die zowel nationaal als internationaal rijden met name op België, Duitsland en Frankrijk.

In Ermelo is de beschikking over 8.000 m² opslagfaciliteiten waarvan 1.000 m² geconditioneerd. St. van den Brink is ISO 9001-2000, GMP en HACCP gecertificeerd en levert mede door het goed opgeleide personeel een hoge kwaliteit dienstverlening.

Door het voeren van een innovatief, klantgericht servicebeleid is St. van den Brink uitgegroeid tot een voorname speler in de markt. Met onze expertise bieden wij onze klanten een logistieke service op het hoogste niveau tegen competitieve kosten.

Kijk voor meer informatie op www.stvandenbrink.nl

Tags
St van den Brink
Published on
08 november 2016