Suiker Unie

 Lean & Green Logistics Award behaald op: 10 november 2011

“Suiker Unie heeft de ambitie om tot de top van suikerproducenten te behoren, zowel in efficiëntie als in duurzaamheid. Suiker Unie streeft ernaar om bij al haar transporten het milieu zo weinig mogelijk te belasten.”

Over Suiker Unie

Suiker Unie ontwikkelt, produceert en vermarkt suiker en suikerspecialiteiten. Haar fabrieken voor de productie van suiker in Dinteloord, Vierverlaten en Anklam (Noordoost-Duitsland) behoren tot de modernste van de wereld. Net als de fabrieken in Puttershoek en Roosendaal die droge- en vloeibare suikerspecialiteiten produceren. Het grootste deel wordt afgenomen door industriële klanten die suiker verwerken in voedingsmiddelen zoals frisdranken, brood en zuiveltoetjes. Daarnaast levert Suiker Unie suiker aan de retail en foodservicemarkt. In de supermarkt zijn de kristalsuiker, klontjes en sticks, basterdsuiker, kandij en stropen te vinden onder de merknaam Van Gilse. Suiker Unie levert hoogwaardige producten met een constante kwaliteit. Onze leveringsafspraken komen we stipt na. We werken op allerlei gebied samen met onze klanten, telers en leveranciers.

Suiker Unie is onderdeel van Royal Cosun. Dit internationale concern ontwikkelt, produceert en vermarkt natuurlijke voedingsmiddelen en – ingrediënten. Royal Cosun is een coöperatie van ongeveer 10.000 telers. Het concern realiseert een jaaromzet van ongeveer 1,8 miljard euro en heeft ruim 4.000 medewerkers in dienst. 

Kijk voor meer informatie op www.suikerunie.nl

Tags
Suiker Unie
verlader
Published on
08 november 2016