V&M Elektrotechniek B.V.

Lean & Green Personal Mobility Award behaald op: 26 maart 2015

Over V&M Elektrotechniek

V en M bv is een elektrotechnisch installatie bedrijf met als doelstelling het aanleggen, uitbreiden, wijzigen, herstellen en onderhouden van elektrotechnische installaties. V en M  bv is gespecialiseerd in het ontwerpen en installeren van gebouwbeheerinstallaties en besturingssystemen voor duurzame energieopwekking in zowel nieuwbouw als renovaties. Met als doelstelling het reduceren van het energieverbruik en het beperken van de CO2 uitstoot bij onze opdrachtgevers;

Ondanks dat wij streven naar een hoge kwaliteit van de opleverde installaties is onderhoud en service onmisbaar. V en M bv beschikt dan ook over een eigen service- en ombouwafdeling. De afdeling utilitaire automatisering zorgt voor de softwareproductie en de inbedrijfstelling van regeltechnische installaties. Deze afdeling ontwikkelt software voor gebouwbeheerssystemen van diverse bekende merken en technologieën. Onder andere op het gebied van webtechnologie en bussystemen kunnen wij onze klanten nog beter van dienst zijn.

Wij zijn gecertificeerd partner van Priva, Siemens en Trend regelsystemen.

Grote opdrachtgevers van V en M bv zijn leveranciers van gebouwbeheerssystemen, gemeenten, universiteiten, rijksgebouwendienst, werktuigkundige installateurs en systeemintegrators.

Kijk voor meer informatie op www.venm.nl

Tags
V&M
V&M Elektrotechniek B.V.
Published on
15 november 2016