Centron

Centron is een wereldwijd gepatenteerd, EN590 goedgekeurd, Amerikaans brandstofadditief dat specifiek is ontwikkeld om emissies en brandstofverbruik van dieselmotoren te reduceren. Het combineert de voordelen van een breed scala van brandstofadditieven. De gepatenteerde formule reinigt, smeert en stabiliseert de brandstof, emulgeert water en zorgt ervoor dat minder onverbrande koolwaterstoffen als verontreiniging worden uitgestoten. Centron heeft vertegenwoordigingen in de USA, Afrika, Australië, Zuid Amerika, de Verenigde Arabische Emiraten en Europa.

Waarom heeft uw product/ dienst het predicaat Lean and Green Tool ontvangen?
CENTRON draagt er structureel aan bij dat dieselverbruik met minder schade aan milieu en lagere kosten voor de gebruiker gebeurt.

Wat betekent deze onderscheiding voor u, uw bedrijf en uw klanten?
Persoonlijk ben ik trots. Het imago van brandstofadditieven is gemiddeld slecht en de markt is vaak uiterst sceptisch. Deze erkenning scheidt het kaf van het koren. Voor mijn bedrijf betekent het dan ook een automatische imago upgrade waarvan ik verwacht dat hij commercieel drempelverlagend zal werken. Onze bestaande klanten zullen het een terechte erkenning vinden waar ze graag mee geassocieerd willen worden. Onze toekomstige klanten kunnen ons product met meer vertrouwen tegemoet treden dat de gemiddelde concurrent.

Wat is uw persoonlijke motivatie voor duurzame mobiliteit en Lean and Green?
Ik vind persoonlijk dat we de aarde aan het misbruiken zijn. Onze kinderen gaan meemaken dat de mensheid de conventionele brandstoffen heeft verbruikt. Commerciële belangen klinken daarbij momenteel nog steeds harder door dan politieke ambities. Met duurzame mobiliteit en Lean and Green kunnen we als samenleving al heel veel bereiken binnen bestaande kaders waarmee het eigenlijk ieders plicht zou moeten zijn.

Meer informatie over Centron en de toepassing van deze Lean and Green Tool: klik hier.

Published on
24 december 2016