Rietveld BV: EasyDrive

Met EasyDrive hebben organisaties alle benodigde informatie voor handen om actief te kunnen sturen op brandstofbesparing. EasyDrive verwerkt data uit de CAN-bus tot overzichtelijke rapportages over het rijgedrag van de chauffeurs, het brandstofverbruik en de CO2-uitstoot. Daarnaast beschikt EasyDrive over een actieve rijstijlassistent op een scherm in het voertuig waardoor chauffeurs realtime feedback krijgen op hun rijgedrag. Door middel van scores voor o.a. snelheid, remmen en stationair draaien kunnen ze zien waar ze hun rijgedrag kunnen aanpassen om zo zuiniger te rijden.

Pleun Rietveld, Rietveld B.V. over EasyDrive: ‘Wij zien dat bedrijven met een groot wagenpark onder druk staan door onder andere de hoge brandstofprijs. Daarom hebben wij de missie om met onze oplossingen een belangrijke schakel te zijn in de bedrijfsprocessen van onze klanten, die leidt tot een structurele verbetering van hun bedrijfsresultaten. Dit Lean and Green  Certificaat voor onze rijstijlanalyse EasyDrive onderschrijft dat wij met onze oplossingen inderdaad onze klanten helpen om hun bedrijfsresultaten te verbeteren.’

Klik hier voor meer informatie over de Lean and Green Solution EasyDrive. Lees hier een interview met Wietske Aalders over EasyDrive.

Published on
24 december 2016