TRAXX Diesel

TRAXX Diesel is een hoogwaardige dieselbrandstof die speciaal ontwikkeld is voor moderne dieselmotoren. Door zijn sterke reinigende werking en extra hoge cetaangetal blijven injectoren schoner en verloopt de verbranding sneller. Dit vertaalt zich in een motor die efficiënter, zuiniger en dus schoner loopt. Resultaat: een structurele brandstofbesparing en minder uitstoot van CO2 (-3,7%), NOx (-9,5%) en fijn stof (-5,3%). Daarnaast bevat TRAXX Diesel ook een efficiënte bacteriebestrijder en een unieke controlevloeistof.

TRAXX Diesel logo FC

 

Waarom heeft uw product/ dienst het predicaat Lean and Green Tool ontvangen?
Achter TRAXX Diesel schuilt een sterke combinatie van product – leverancier. TRAXX Diesel is een schone en kostenbesparende hoogwaardige dieselbrandstof. Met ruim 10.000 gebruikers en een marktaandeel van ca. 8% in de ‘thuistankmarkt’ heeft het zich ruimschoots in de praktijk bewezen. Bovendien wordt TRAXX Diesel bij de klant geleverd door 4 brandstofleveranciers die zelf ook “Lean & Green” werken (waaronder 3x de Star). Op deze manier ontstaat een krachtige combinatie van een CO2-reducerend product en van een brandstofleverancier die zelf CO2 vriendelijk werkt, wat doeltreffend inspeelt op de hedendaagse duurzaamheidsbehoeften van logistieke bedrijven.

Wat betekent deze onderscheiding voor u, uw bedrijf en uw klanten?
Het is een bevestiging van de richting die wij als 4 brandstofleveranciers enkele jaren geleden zijn ingeslagen met een sterke focus op duurzaamheid, niet alleen vanuit milieu-oogpunt, maar ook m.b.t. efficiëncy, kostenbesparing en duurzame klantrelaties. Dat idee ontwikkelen wij nog steeds verder in andere producten maar ook in de manier waarop wij werken. Een mooi voorbeeld zijn de inhoudsmeetsystemen met GSM module die wij monteren op de dieseltanks van onze klanten om zodoende het  ordertaking proces te optimaliseren. De Lean & Green onderscheiding voor één van de elementen uit dit proces is een mooie motivatie voor ons!

Wat is uw persoonlijke motivatie voor duurzame mobiliteit en Lean and Green?
Ik geloof heel sterk in het basisprincipe van Lean and Green: duurzaamheid door efficiënter om te gaan met energie, middelen en consumptie.

 

Voor meer informatie over TRAXX Diesel en de toepassing van deze Lean and Green Tool, klik hier.

Published on
25 december 2016