Connekt wordt 20! Komen we op 20-02-2020 met taart bij jou langs ?

Wie jarig is trakteert! En als Connekt in 2020 20 jaar bestaat, laten we die kans natuurlijk niet liggen. Ter gelegenheid van deze verjaardag gaan Lean & Green collega’s Dirk van der Lee, Caroline Koiter en Alex Matatula op 20-02-2020 de uitdaging met elkaar aan door op één dag allebei 20 taartjes rond te brengen bij Lean & Green deelnemers. Heb jij trek in taart? Meld je snel aan, dan komen we bij jou langs.

Zero emissie is een hele uitdaging. Maar samen kunnen wij dit realiseren. De Lean & Green collega’s Dirk van der Lee en Caroline Koiter zijn ook niet vies van een uitdaging. Daarom gaan zij op 20-02-2020  de uitdaging aan om die dag elk 20 taartjes rond te brengen bij Lean & Green deelnemers, uiteraard in een elektrische auto. En daarbij van elke bezochte deelnemer ook nog een foto moeten maken! Want tijdens elk bezoek nemen onze relatiemanagers graag een foto van een (recente) Lean & Green maatregel bij jullie op kantoor, op de weg, in het warehouse, op een terminal.
Het wordt dus spannend op 20-02-2020.

-Wie kan het snelst de taartjes afleveren?
-Wie kan zijn gesprekken het beste ‘to the point’ houden?
-En wie maakt de leukste foto’s?

Dirk en Caroline stippelen zelf een logische en snelle route uit. Een extra uitdaging is dat zij tussentijds een oplaadpitstop moeten inplannen voor de elektrische auto’s.

Vind je dat jouw bedrijf hoe dan ook op de route moet liggen?
Stuur dan een mailtje aan Caroline Koiter.

 

comments

Add comment

Your comment will be revised by the site if needed.