Contact

Wij stimuleren organisaties om met elkaar te groeien naar een hoger duurzaamheidsniveau. Samen werken wij naar een toekomst zonder emissie.

Locatie

Ezelsveldlaan 59
2611RV, Delft
Postbus 48
2600AA, Delft

 

BEREIKBAARHEID
Op 14 februari 2019 zijn de werkzaamheden aan de Sint Sebastiaansbrug van start gegaan. De brug is afgesloten voor alle verkeer. Naar verwachting is de nieuwe brug begin 2020 klaar. De omleidingsroutes voor auto’s, fietsers en openbaar vervoer staan aangegeven met borden in de stad en op de snelwegen.

OPENBAAR VERVOER
Connekt ligt op 15 minuten loopafstand van Delft Station. U kunt ook vanaf het station de bus nemen. Alleen de buslijnen 64 en 66 stoppen tijdens het werk aan de brug bij de halte Zuidpoort. De overige buslijnen volgen een andere route. Kijk voor u vertrekt op de website 9292.nl voor de actuele reisinformatie.

AUTOVERKEER
Voor autoverkeer tussen het centrum en de TU-wijk is er een omleiding via de Kruithuisweg, Prinses Beatrixlaan en Westlandseweg. Komt u vanaf de snelweg A4 of A13? Dan ziet u op de borden welke afslag u kunt nemen richting het centrum of de TU-wijk. Naar Connekt/Zuidpoortgarage kunt u de borden richting het centrum volgen.

Direct Contact

+31 (0)15 251 56 56
+31 (0)15 251 56 56

leanandgreen@connekt.nl

Vragen over Lean & Green Programma of een afspraak maken?

Lean & Green Europe wordt in Nederland uitgevoerd door Connekt, het onafhankelijke netwerk voor slimme en duurzame mobiliteit in Delft.

 

Contact