Contact

Vragen? Neem gerust contact met ons op, wij helpen je graag verder. Wij stimuleren organisaties om met elkaar te groeien naar een hoger duurzaamheidsniveau. Samen werken wij naar een toekomst zonder emissie.

Locatie

Ezelsveldlaan 59
2611 RV, Delft

Postbus 48
2600 AA, Delft

Routebeschrijving

Openbaar Vervoer
De locatie van Lean & Green/Connekt ligt op 15 minuten loopafstand van Delft Station. Je kunt ook vanaf het station de bus nemen en uitstappen bij de halte Zuidpoort (5 minuten loopafstand). Kijk op de website 9292.nl voor de actuele reisinformatie.

Autoverkeer
Op het terrein van Connekt is beperkt parkeergelegenheid. Informeer bij het maken van de afspraak of er een parkeerplek beschikbaar is om te reserveren. Vanaf de snelweg A4 of A13 volg je de borden richting Centrum om bij de Ezelsveldlaan te komen. Let op: je moet een kort stukje over wat vooral fietspad lijkt om bij de slagboom te komen.

Direct Contact

+31 (0)15 251 65 65

leanandgreen@connekt.nl

Vragen over Lean & Green Programma of een afspraak maken?

Lean & Green Europe wordt in Nederland uitgevoerd door Connekt, het onafhankelijke netwerk voor slimme en duurzame mobiliteit in Delft. Neem gerust contact met team Lean & Green op via onderstaand contactformulier of plan direct een afspraak in. 

 

Contact