logo

Contactpersonen

person

Voornaam Achternaam

Function

Star

LEAN & GREEN Award

18 apr 2012

LEAN & GREEN Deelnemer

17 apr 2014

Over Baks Logistiek Holding B.V.

Over Baks Logistiek  

Baks Logistiek BV is een betrouwbaar, flexibel, vooruitstrevend en professioneel (inter)nationaal tanktransportbedrijf in vloeibare voedingsmiddelen voor mens en dier, dat streeft naar een langdurige relatie met haar opdrachtgevers. De werkzaamheden worden uitgevoerd door goed opgeleide, kwaliteitsbewuste en gemotiveerde medewerkers op een deskundige, zorgvuldige en veilige wijze, waarbij gebruik wordt gemaakt van de modernste communicatiemiddelen. Dagelijks vervoeren wij in opdracht van zeer gerenommeerde en vooraanstaande bedrijven diverse producten, zoals zuivel, plantaardige oliën en vetten, vruchtensappen, glucose, grondstoffen voor de veevoederindustrie en allerlei andere voedingsmiddelen voor mens en dier. Wij zijn actief in geheel West Europa met het zwaartepunt in de Benelux, Noord Frankrijk en Duitsland. 

Baks Logistiek is een onderdeel van de Baks Groep. Binnen de Baks Groep zijn ondernemingen actief die hun kernactiviteiten rond hebben op het gebied van productie, verkoop en transport van voedingsmiddelen voor mens en dier.  

Kijk voor meer informatie op www.baks.nl 

Waarom Lean & Green?

Duurzaamheid gaat over schaarste van de hulpbronnen waarmee welvaart wordt voortgebracht, zowel nu als in de toekomst. Er is sprake van duurzaamheid wanneer er evenwicht is tussen ecologische, economische en sociale belangen. Duurzaamheid dient verankerd te worden in de doelstellingen van ieder bedrijf. Zonder duurzaamheid geen toekomst!