logo

Contactpersonen

person

Voornaam Achternaam

Function

Star

LEAN & GREEN 2e Ster

30 mei 2018

Star

LEAN & GREEN 1e Ster

03 jun 2015

Star

LEAN & GREEN Deelnemer

09 nov 2011

Over Cargill B.V.

Over Cargill Refined Oils Europe 

Cargill is een internationaal producent en markthandelaar voor producten en diensten op het gebied van voeding, landbouw, financiën en industrie. Ons bedrijf, nog steeds een familie bedrijf, is opgericht in 1865 en momenteel hebben wij 138.000 werknemers in 63 landen. Wij helpen onze klanten succes te hebben door middel van samenwerking en innovatie, en wij streven naar het delen van onze internationale kennis en ervaring om ze te helpen hun economische en sociale uitdagingen en milieudoelstellingen te behalen. 

Cargill Refined Oils Europe raffineert, blendt en bottelt verschillende oliën tot hoge kwaliteit oliën en vetten, die gebruikt worden in margarines, sladressings en andere voedselproducten. Ons brede productportfolio in combinatie met onze kennis van applicaties, olie- en vet eigenschappen alsmede kennis van de markt geeft ons de mogelijkheid op verschillende behoeften van onze klanten in te spelen en unieke oplossingen te ontwikkelen. Onder de ruwe oliën die wij gebruiken, bevinden zich zonnebloem- en koolzaadolie, alsmede kokos-,  palmoliën, en andere tropische oliën. 

Kijk voor meer informatie op www.cargill.com 

 

Waarom Lean & Green?

Of het nu gaat om benutting van fossiele brandstoffen of om het creëren van op maat gesneden oplossingen voor onze klanten, altijd zullen wij duurzaamheid en verantwoord ondernemen mee laten wegen in wat wij doen en adviseren.”

Lees hier het interview met Henk Krougman van Cargill.