logo

Contactpersonen

person

Voornaam Achternaam

Function

Star

LEAN & GREEN Deelnemer

15 mrt 2017

Over Gitrans B.V.

Over Gitrans

De broers Dennis en Mark Giera hebben zich door de  jaren heen gespecialiseerd op goederen die om welke reden dan ook kwetsbaar van aard zijn en meer zorg verdienen tijdens het vervoerstraject. Als geen ander begrijpt Gitrans Sneltransport dat uw spoedzending meer aandacht vraagt dan een regulier transport.Gitrans (inter) nationaal Sneltransport uit Breda , is een sneltransporteur die in bijna 20 jaar uitgegroeid is tot een vloot van 35 eenheden van combo tot trailer. Waar wij 24/7 en 365 dagen GEGARANDEERD mee klaar staan voor snelle en correcte transport oplossing.

Wij maken ons zeer onderscheidend omdat wij kwaliteit,  service,  flexibiliteit  en beveiliging  als ons onderscheidende vermogen zien en op die manier de juiste logistieke partner zijn voor veel van onze opdrachtgevers.

Zo zijn wij al vanaf medio 2013 TAPA TSR 1&2 gecertificeerd, dit is de hoogst mogelijke veiligheidsstandaard wereldwijd binnen de logistiek.  En mogen we met “gepaste” trots vermelden dat we in 2016 de Wel zo Veilig Award in ontvangst hebben mogen nemen ( in de categorie transport). Daardoor zijn High-security transporten en tijdkritische zendingen , mede door onze “korte” lijnen in goede handen.

We hebben een zeer jong en modern wagenpark met een grote diversiteit in uitvoering, alle voorzien van Euro 5 en Euro 6 motoren. Ook heeft een heel groot deel van de vloot een hoop extra opties en mogelijkheden om aan hele hoge beveiligingseisen en wensen te kunnen voldoen.

Voor meer informatie kijk op onze website WWW.GITRANS.NL , of neem contact met ons op via telefoonnummer 076-5719316.