logo

Contactpersonen

person

Voornaam Achternaam

Function

Star

LEAN & GREEN 1e Ster

30 apr 2019

Star

LEAN & GREEN Deelnemer

22 jun 2016

Over Jan Krediet (JK Transport Supply B.V.)

Jan Krediet is een full-service dienstverlener in de nationale en internationale meubellogistiek. De kernactiviteiten zijn groupage, warehousing en routevervoer. Op het gebied van meubeltransport is Jan Krediet marktleider in de Benelux en één van de grotere spelers in Europa. Het bedrijf is lid van MACH-3000, het Europese netwerk van gespecialiseerde meubelvervoerders. Hierdoor kunnen wij logistieke oplossingen op maat bieden voor geheel Europa.

Het familiebedrijf Jan Krediet is in 1924 opgericht. Onze topprioriteiten zijn kwaliteit en persoonlijke aandacht voor de klanten. Dit komt tot uiting in onze dienstverlening door vakmanschap, ervaring en toewijding van onze mensen.

Kijk voor meer informatie op www.jankrediet.nl

 

 

Waarom Lean & Green?

Uiteraard vinden wij het belangrijk om “Lean & Green” te werken. Hierbij is iedere medewerker van Jan Krediet betrokken, of het nu gaat om milieubewust rijden met de vrachtwagen of om minder papier verbruiken op kantoor. We zoeken bewust naar oplossingen die het milieu én onze klanten ten goede komen, zoals snelle digitale invoer van orders.