10 jun

Bekendmaking Top 100 Logistiek Dienstverleners 2021

Inleiding

Op donderdag 10 juni zal de Top 100 Logistieke Dienstverleners bekend gemaakt worden. Duurzaamheid speelt een terechte rol in deze Top 100 en meedoen aan het Lean & Green programma is daarin dan ook een pre. Welke plek om deze felbegeerde lijst heb jij weten te bemachtigen? En hoe hebben andere koplopers hun plek weten te bemachtigen?

De (online) bekendmaking van de jaarlijkse Top 100 Logistieke Dienstverlening zal op donderdag 10 juni plaatsvinden. Tijdens deze online sessie wordt er met een aantal koplopers gekeken naar wat ze doen en hoe ze het doen op het gebied van:

  • Digitalisering, sturen op data en ervaring met online platforms
  • Duurzame logistiek, door te bundelen en vergroenen van transport
  • Arbeidsmarkt, met talentontwikkeling en vasthouden van mensen
  • Vernieuwend ondernemen, om de crisis het hoofd te bieden

Aanmelden

Wij zijn partner van het event ‘Summit Logistieke Dienstverlening’ en willen je daarom van harte uitnodigen deel te nemen aan dit unieke kennis- en netwerkevent. Ben je deelnemer aan het Lean & Green programma? Dan bieden wij je de kans om je gratis aan te melden via onze partnercode: LEAN21PART. Laat je inspireren door deze koplopers en ontdek hoe innovatie kan bijdragen tot het behalen van ambitieuze (duurzame) bedrijfsdoelstellingen. Aanmelden via de website van Logistiek.nl.

comments

comments for this post are closed