24 jun

Hernieuwbare energiebronnen voor jouw logistieke operatie – kennissessie met Vattenfall

Inleiding

 

Duurzame energie opwekken, inkopen en opslaan binnen de logistieke sector.

Kennisdelen is een belangrijk onderdeel van het Lean & Green programma. In een reeks korte kennissessies behandelen en bespreken we dan ook actuele thema’s. Dit doen wij met behulp van ervaringsdeskundigen, experts en partners op het gebied van verschillende, interessante onderwerpen. Want door samen te werken bereiken we meer!

Na het succes van onze vorige kennissessie met Vattenfall organiseren we op 24 juni een verdiepende sessie waarin we gedetailleerder in zullen gaan op onderwerpen die te maken hebben met de inzet van hernieuwbare energiebronnen voor jouw logistiek operatie. Heb je al een goed aantal duurzame maatregelen ondernomen en ben je op zoek naar hoe je de volgende stap kunt zetten? Dan is deze sessie zeker interessant om te volgen. Tijdens de sessie gaan we met een aantal partijen in gesprek om je zo waardevolle praktijkvoorbeelden te geven.  

Het programma:

9:00 – 9:15 uur | Welkom en informatie vanuit en over Lean & Green 

9:15 – 9:30 uur | Introductie vanuit Vattenfall over Trias Energetica en een CO2-overzicht over de praktische toepasbaarheid

9:30 – 09:55 | Warehouse voor geconditioneerde goederen – Erik Janse (Business Development Director bij Frigo Breda)

09:55 – 10:20 | ‘Last mile’-verduurzaming door samenwerking en stimulatie subcontractors – Branko Schuurman (Vice President International & Strategy at DHL Parcel)

10:20 – 10:45 | Ervaringen en learnings in het hergebruik van oude batterij elektrische truck – Peter De Rooy ( Eigenaar van De Rooy Transport)

10:45 – 11:00 uur | Vragen en afsluiting 

Tijdschema

9.00 - 11.30 uur Verdiepingssessie Vattenfall

Inschrijven

Aanmelden Kennissessie Vattenfall 24 juni

comments

comments for this post are closed