Inleiding

LET OP: De verscherpte maatregelen om de verspreiding van het Coronavirus te beperken zorgen ervoor dat ook wij onze evenementen anders in gaan richten. We evalueren met onze deelnemers waar nu behoefte aan is en kijken hoe wij deze onderwerpen gaan behandelen. Wij zetten ons in om de evenementen waar mogelijk in digitale vorm voort te zetten. Zodra meer bekend is over de vorm waarop wij onderstaand evenement gaan inrichten zullen wij dit hier, in onze nieuwsbrief en op onze social media kanalen communiceren. 

SAVE THE DATE

Op donderdag 23 april zijn verladers en vervoerders – met volume op België en de UK – uitgenodigd om zich te laten informeren over één van de volgende Joint Corridors. Naast bestaande corridors verkennen we ook graag nieuwe verbindingen.

Lean & Green Off-Road richt zich op (synchromodaliteit) het ontwikkelen en opschalen van Joint Corridors om beschikbaarheid, schaalbaarheid, bereikbaarheid én duurzaamheid te realiseren. Het programma bereikt dit door het faciliteren van samenwerking tussen verladers, vervoerders, dichtbij de ondernemers in hun eigen regio, met toegankelijke tools.

 

Nu aanmelden

Wil je hier graag bij zijn? Stuur dan een e-mail aan Caroline Koiter.

comments

comments for this post are closed