Lean & Green Summit | 17 september 2019

Nederland behoort op het gebied van logistiek en goederenvervoer wereldwijd tot de top. De ambities in het Klimaatakkoord en de groeiende vraag naar transport zorgen echter voor de nodige uitdagingen op het gebied van logistiek. Wat zijn de gevolgen hiervan in Nederland? En hoe kun je als organisatie meegaan in de ontwikkelingen en tegelijkertijd duurzaam blijven groeien?

Wat kun je verwachten?

Tijdens de summit staan de best practices uit het Lean & Green netwerk centraal. Want in de afgelopen 12,5 jaar heb jij je, samen met 500 andere Lean & Green Winners, ingezet om antwoorden te vinden op deze vragen. Maar we zijn er nog niet. Daarom organiseren we deze Lean & Green Summit, waar we vooruitblikken naar de komende 12,5 jaar en samen een handelingsperspectief voor de logistieke sector formuleren.

Lean & Green Summit in samenwerking met Factor 6

De summit is een high-level congres voor captains of industry en logistieke professionals zoals verladers, logistiek dienstverleners, vervoerders, retail, e-commerce, barge, expediteurs, terminals en ports, die op zowel lokaal, nationaal en internationaal niveau actief zijn. We vieren 12,5 jaar Lean & Green: hoe duurzame logistiek groeide van een ‘nice to have’ naar een ‘need to have’. Daarnaast buigen we ons samen over actuele uitdagingen, trends en ontwikkelingen en vertellen koplopers welke maatregelen ze hebben genomen en wat de resultaten hiervan zijn. De uitdaging: een Factor 6 productiviteitsverbetering realiseren op het gebied van logistiek om daarmee samen aan de logistieke opgave in Nederland voor 2050 te werken.

Reken op

  • Een uitdagend programma dat concrete handvatten biedt om verder te verduurzamen;
  • Een update van de ontwikkelingen van het Lean & Green 5-Star Framework en de digitale services;
  • Een Lean & Green servicebalie waar jij je antwoorden op vragen over Lean & Green kunt vinden;
  • Ruime gelegenheid tot netwerken bij de lunch en de netwerkborrel.

ZET JE RESULTAATGERICHT IN VOOR 0% EMISSIE

De Summit vindt op 17 september plaats in De Gelderlandfabriek in Culemborg. We hebben je hier persoonlijk voor uitgenodigd. Daarnaast hebben we je de mogelijkheid geboden om een relatie mee te nemen die zich als organisatie concreet en resultaatgericht wil inzetten voor het doel van Lean & Green: 100% samenwerking, 0% emissie.

LET OP: BEPERKT AANTAL PLAATSEN BESCHIKBAAR! 
Omdat het aantal deelnemers beperkt is, vragen we je om dit zo snel mogelijk, maar zeker voor 11 september, te doen.

Ben jij, als logistieke professional, werkzaam bij een verlader, logistiek dienstverlener, (lucht-, zee, binnenvaart-, spoor-, weg)vervoerder, barge operator, expediteur, terminal of port, of in de retail of e-commerce en  heb je nog geen uitnodiging ontvangen? Vul het formulier in, dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met  jou op.

Lean & Green Summit i.s.m. Factor 6

Velden die gemarkeerd zijn met een * zijn verplichte velden.