Inleiding

Tijdens de jaarlijkse Lean & Green Summit vieren we met elkaar de hoogtepunten van het afgelopen jaar en kijken we vooruit naar de uitdagingen rond zero emissie. Dit jaar zal, in verband met corona, de Summit op een andere manier vormgegeven worden. We splitsen daarom de dag op in twee delen.

Bekijk hier de videoreportage van de afgelopen Summit

 

 

Ochtend
(Niet live te volgen)

Die ochtend verwachten we – zoals gebruikelijk – deelnemers die mooie stappen hebben gezet uit te lichten door middel van interessante tafelgesprekken. Hierbij zal het gaan om de uitwisseling van kennis en hopen we onze deelnemers te inspireren en activeren. Jullie en onze gezondheid is uiteraard belangrijk, vandaar dat wij een aantal deelnemers in tijdsblokken op locatie in Delft ontvangen en te woord staan. Je krijgt hier vanzelf een bericht over. Later zullen wij uiteraard de inspirerende verhalen van deze deelnemers delen op onze website en social media kanalen.

Middag
(Live te volgen)

De middag staat in het thema van ‘De waarde van duurzame logistiek’. Via een livestream gaan we in op verschillende aspecten van het Lean & Green programma. Dit doen wij door een aantal stellingen te delen vanuit diverse perspectieven. Een aantal logistieke experts zullen hierbij aansluiten. De drie toepassingsgebieden die wij die middag behandelen zijn: Stadslogistiek, Multimodaal Transport en Supply Chains. 

Aanmelden
Meld je aan voor het online middagprogramma via onderstaand formulier

Inschrijven

1764

Aanmelden Lean & Green Summit

comments

comments for this post are closed