Inleiding

Tijdens onze jaarlijkse Lean & Green Summit vieren we de prachtige prestaties die onze deelnemers het jaar hebben weten te behalen, kijken we vooruit naar de uitdagingen van komende tijd en zullen we jou, in samenwerking met onze verschillende partners, van de juiste kennis voorzien om deze uitdagingen aan te gaan.

Duurzaamheid is een steeds belangrijk onderdeel van de bedrijfsvoering geworden. En met de nieuwe klimaatplannen staan er nog vele nieuwe ontwikkelingen voor de deur. Goed om de balans op te maken en je van de juiste informatie te voorzien om jouw organisatie verder te verduurzamen. Zet 13 oktober alvast in je agenda en hou deze event pagina goed in de gaten, want de Lean & Green Summit komt eraan! Hierin nemen we je onder andere mee in wat ervoor nodig is om de klimaatdoelen te behalen.

Is het fysiek of digitaal? – zul je je afvragen. Als de maatregelen tegen de verspreiding van het coronavirus het toelaten streven wij er uiteraard naar het event fysiek, op locatie, te laten plaatsvinden. Zo niet, dan zullen we overgaan op een hybride of online variant. Hoe dan ook, we beloven er iets moois van te maken!

 


We snappen dat je dit niet wilt missen! Daarom kun je je via onderstaand formulier aanmelden om op de gastenlijst te komen. Zo weet je zeker dat je een plekje kunt bemachtigen op de Summit.


 

Inschrijven

Aanmelden gastenlijst Lean & Green Summit 2021

comments

comments for this post are closed