16 apr

Lean & Greet Meet HUB ‘Wie betaalt de rekening van de verduurzaming van de logistiek?’

Inleiding

LET OP: De verscherpte maatregelen om de verspreiding van het Coronavirus te beperken zorgen ervoor dat ook wij onze evenementen anders in gaan richten. We evalueren met onze deelnemers waar nu behoefte aan is en kijken hoe wij deze onderwerpen gaan behandelen. Wij zetten ons in om de evenementen waar mogelijk in digitale vorm voort te zetten. Zodra meer bekend is over de vorm waarop wij onderstaand evenement gaan inrichten zullen wij dit hier, in onze nieuwsbrief en op onze social media kanalen communiceren. 

Om de 2 maanden vindt een Lean & Green Meet HUB plaats. Tijdens deze bijeenkomsten zijn Lean & Green deelnemers aan het woord over een actueel onderwerp.  

Programma

Het centrale thema van deze Lean & Green Meet HUB is: ‘Wie betaalt de rekening voor de verduurzaming van de logistiek?’ Met o.a. sectorbankiers, RVO en Lean & Green Star Winners.

Locatie: Delft 

Aantal: 30-40 deelnemers 

Aanmelden: stuur een e-mail aan Caroline Koiter.

Kosten: geen kosten voor Lean & Green deelnemers 

 

Connekt Corona Protocol

Het coronavirus heeft intussen ook Nederland bereikt. Om verspreiding te voorkomen en de continuïteit te behouden van alles wat we doen bij Connekt, hebben we dit Connekt Corona Protocol opgesteld. Via dit protocol willen we iedereen binnen de Connekt-organisatie informeren over hoe we vanuit Connekt omgaan met de huidige dreiging door de uitbraak van het coronavirus (COVID-19). Voor Connekt als netwerkorganisatie, waarbij ontmoeting(en) tussen mensen centraal staan, is het van belang hier zorgvuldig in te handelen.

Wat doet Connekt?

  • In de toiletruimtes worden desinfectiemiddelen opgehangen. Met schoonmaken zal extra aandacht gegeven worden aan het schoonhouden van risicogebieden;
  • Zolang het virus niet onder controle is, geven we er de voorkeur aan om geen handen te schudden, ook niet bij netwerkbijeenkomsten.

Wat kun jij doen?

  • Hou je aan de voorschriften van het RIVM:
  • Was je handen regelmatig;
  • Hoest en nies aan de binnenkant van je elleboog;
  • Gebruik papieren zakdoekjes;
  • Mocht je in de afgelopen twee weken in een risicogebied zijn geweest, willen we je vragen om niet naar het pand van Connekt te komen.

SAVE THE DATE – Om de 2 maanden vindt een Lean & Green HUB plaats. Tijdens deze bijeenkomsten wordt een samenwerking neergezet waarvan de CO2 reductie in kaart gebracht is/kan worden. 

 

Tijdschema

09.00 Ontvangst
09.30 Start programma
11.00 Netwerken
12.00 Einde

comments

comments for this post are closed