25 mei

Webinar CO2 reductie door brandstof efficiency in samenwerking met ING

Inleiding

Tegenwoordig wordt er steeds meer de nadruk gelegd op CO2-reductie, aangezwengeld door milieuzones en zero emissie ambities. De Transport & Logistieke sector staat dan ook voor een grote uitdaging. Wat zijn zoal de mogelijkheden om op dit moment al op CO2 te besparen en door bijvoorbeeld brandstof efficiency? Lean & Green en ING organiseren daarom samen het webinar ‘Nu al meters maken met CO2-reductie door brandstof efficiency’.

Tijdens het webinar staat de publicatie van de nieuwe ING assetvisie Trucks & Trailers centraal. Deze zal dit jaar in het teken staat van Brandstofefficiency. Sector Banker Transport, Logistics en Mobility, Machiel Bode, gaat met koplopers uit de transport & logistiek in gesprek over het belang van techniek, gedrag en planning voor brandstof efficiency en CO2 reductie.

Samenwerking ING met Lean & Green
In samenwerking met Lean & Green delen ING en ons CO2 reductieprogramma waardevolle en duurzame inzichten. Zo zorgen we ervoor dat de juiste kennis beschikbaar is voor een toekombestendige logistieke sector.
Aanmelden
Je kunt je voor dit webinar aanmelden via de event pagina van ING. Klik hier om je aan te melden.

Tijdschema

15.30 Webinar brandstofefficiency

comments

comments for this post are closed