Lean & Green Europe

Lean & Green Europe is het leidende programma voor duurzame Logistiek in Europa. Het stimuleert organisaties om met elkaar te groeien naar een hoger duurzaamheidsniveau, door maatregelen te nemen die niet alleen kostenbesparingen opleveren, maar gelijktijdig milieubelasting reduceren én tot een efficiëntere inrichting van de bedrijfs-/logistieke processen leiden. Lean & Green Europe wordt in Nederland uitgevoerd door Connekt, het onafhankelijke netwerk voor slimme en duurzame mobiliteit in Delft.

Lean companies are the future

Zero emissie is een must voor een gezonde bedrijfsvoering. Want een gezond bedrijf voegt waarde toe, en dat kan als je je logistiek optimaliseert. Lean & Green Europe biedt praktische inzichten en tools voor meer efficiency en effectiviteit.

20%
CO2 reductie
500+
organisaties
3
pijlers
120
maatregelen

Groen is de toekomst

We weten allemaal dat verandering nodig is voor een leefbare, duurzame wereld. Lean & Green Europe beschikt over de know-how om organisaties te helpen bij het oppakken van die verantwoordelijkheid.

Samen werken we eraan

Alleen samen worden grote ambities realiteit. Daarom is Lean & Green Europe een community van betrokken mensen, die vanuit verschillende sectoren samenwerken en ervaringen delen om meer emissiereductie te bereiken. Onderlinge vergelijking van CO2-prestaties maakt de gezamenlijke uitdaging leuk en spannend.

  • Logistics
  • Personal Mobility
  • Lean & Green Off-Road

Meet uw resultaten, maak een verschil

Groene initiatieven worden vaak verpakt in mooie woorden en idealen. Lean & Green Europe doet dat anders: concrete doelen, meetbare KPI’s, actuele monitoring en een competitieve benchmarking analyse van uw Lean & Green performance.