Team

Lean & green

We weten allemaal dat verandering nodig is voor een leefbare, duurzame wereld. Lean & Green biedt praktische inzichten in de maatregelen die je kunt nemen om te werken naar een meer efficiënte en duurzame onderneming

Team Lean & Green
Lean & Green bestaat uit een community van betrokken mensen, die vanuit verschillende sectoren samenwerken en ervaringen delen om meer emissiereductie te bereiken. Team Lean & Green beschikt over de juiste kennis om organisaties te helpen bij het oppakken van die verantwoordelijkheid.
Alex Matatula

Alex Matatula

Head of Community Lean & Green

De focus bij Lean & Green ligt op de deelnemers van de community. Alex is nauw betrokken bij de deelnemers en zet zich in om samen een duurzame impact te maken. Dit doet hij onder andere door de deelnemers te inspireren en motiveren. En ook door de juiste deelnemers met elkaar te verbinden.

Dirk van der Lee

Dirk van der Lee

Projectmanager Lean & Green Nederland

Dirk is gepassioneerd over duurzaamheid en de uitdagingen die daarmee gepaard gaan, zoals mobiliteit en de energietransitie. Hij zoekt dan ook altijd naar de oplossing, en liefst één die voor alle partijen geschikt is.

Jeroen Meijer

Jeroen Meijer

Projectmanager Lean & Green Nederland

Jeroen begeleidt deelnemers op weg naar hun CO2-doelstelling. Zo ondersteunt Jeroen partijen bij het maken van een goede basismeting, zodat er een duidelijk en objectief startpunt is. Jeroen kijkt naar de mogelijkheden die het programma biedt aan de deelnemer, maar ook wat zij kunnen bieden aan het programma.

Iris Casteren van Cattenburch

Iris Casteren van Cattenburch

Communicatieadviseur

‘Alles verandert, niets gaat ten onder’ – met die gedachte als vertrekpunt communiceert Iris over en voor Lean & Green. Want 100% samenwerking, 0% emissie is uiteindelijk een keuze. En goede communicatie helpt mensen duurzame keuzes te maken.

Jeroen Bolt

Jeroen Bolt

Projectmanager Lean & Green Off-Road

Jeroen is manager voor het programma Lean & Green Off-Road, waarbij deelnemers, studenten en overheden samenwerken om lading van de weg naar water en spoor te krijgen. Het uiteindelijke doel is het verminderen van wegkilometers en reduceren van CO2-uitstoot. Jeroen heeft een passie voor supply chain, samenwerking en duurzaamheid, en deze drie elementen komen samen binnen Lean & Green.

 

Batul Kazmi

Batul Kazmi

Communicatieadviseur

Batul is een gepassioneerde communicatieadviseur, waarbij haar kracht ligt in het bijeenbrengen van verschillende partijen om samen op lange termijn aan iets moois te bouwen.​ Haar passie is om communicatie overtuigend in te zetten om mensen te inspireren een belangrijk, hoger doel na te jagen.​ Ze streeft altijd naar duurzame, sociale en economische impact.

Caroline Koiter

Caroline Koiter

Relation Manager Lean & Green Off-Road

Caroline maakt graag impact maakt om de juiste persoonlijke verbindingen tot stand te brengen, die tot het beste resultaat leiden. Duurzaamheid is daarbij haar leidraad. Ze wordt door anderen gezien als een echte verbinder, heeft lef, is oprecht, initiatiefrijk, en enthousiast. Ze heeft een groot doorzettingsvermogen en is een krachtige persoonlijkheid zonder het uiterlijke vertoon. 

Jeanette Royé

Jeanette Royé

Content Manager

Informatie op de website, zoals persberichten, nieuws, evenementen en andere zaken die relevant  zijn voor het Lean & Green netwerk? Dan moet je bij Jeanette zijn. In deze functie combineert zij haar voorliefde voor tekst en taal met haar passie voor een duurzame toekomst.

Frans van den Boomen

Frans van den Boomen

Program Activator Lean & Green Offroad

Met zijn jarenlange ervaring in de logistiek, heldere visie, frisse energie en zijn no nonsense aanpak zet Frans zich dagelijks in om de logistieke sector te verduurzamen. Hij werkt daarin succesvol samen met zowel bedrijven, onderwijsinstellingen als overheden.

Leon Simons

Leon Simons

Programma Manager Lean & Green Europe

Sinds 2010 is Leon actief als deelnemer en sinds 2016 werkzaam voor Lean & Green. In zijn rol heeft Leon vele bedrijven geholpen om de volgende ster de bemachtigen.

Met zijn bijna 20 jaar ervaring, speelt hij een actieve rol in de ontwikkeling van het programma. Sinds kort aan de slag als Programma Manager Europa om samen met de 14 landen, waarin Lean & Green actief en gevestigd is, te groeien.

Lean & Green Ambassadeurs
Alleen samen worden grote ambities realiteit. Onze ambassadeurs zetten zich in voor een duurzame logistieke sector en werken gezamenlijk aan de groei van het netwerk om de Lean & Green doelstellingen te realiseren. Onderstaande ambassadeurs kun je veelvuldig vinden als spreker en inspirator op symposia en beurzen. Ook zetten zij zich in voor de adoptie van het programma in het buitenland.
Mischa van den Berg

Manager Customer Operations Refresco

Mischa van den Berg

Alberdine van Velzen

Manager Supply Chain Planning & Transport Services Jumbo

Alberdine van Velzen

Christophe Campe

VP Country General Customer Operations CHEP Deutschland GmbH

Christophe Campe

Fred Hooft

Global Customer Service Customer Operations Bavaria

Fred Hooft

Gretta Schoonderbeek

Customer Logistics Manager Customer Operations Essity

Gretta Schoonderbeek

Henk Krougman

Supply Chain Development Customer Operations Cargill

Henk Krougman

Liane Philipsen

European Director Logistics Customer Operations Mainfreight

Liane Philipsen

Peter de Rooy

Director Customer Operations De Rooy Transport

Peter de Rooy

Mariëlle van Spronsen

Program Manager Corporate Responsibility and Partnerships PostNL

Mariëlle van Spronsen