Team

Lean & green

We weten allemaal dat verandering nodig is voor een leefbare, duurzame wereld. Lean & Green biedt praktische inzichten in de maatregelen die je kunt nemen om te werken naar een meer efficiënte en duurzame onderneming

Team Lean & Green
Lean & Green bestaat uit een community van betrokken mensen, die vanuit verschillende sectoren samenwerken en ervaringen delen om meer emissiereductie te bereiken. Team Lean & Green beschikt over de juiste kennis om organisaties te helpen bij het oppakken van die verantwoordelijkheid.
Alex Matatula

Alex Matatula

Head of Community Lean & Green Nederland

De focus bij Lean & Green ligt op de leden van de community. Alex is nauw betrokken bij de samenwerkingspartners en zet zich in om samen versneld een duurzame impact te maken. Dit doet hij onder andere door de deelnemers te inspireren en motiveren. En ook door de juiste deelnemers en leden met elkaar te verbinden.

Direct een afspraak maken met Alex?
Plan dan hier jouw afspraak in.

Dirk van der Lee

Dirk van der Lee

Projectmanager Lean & Green Nederland

Dirk is gepassioneerd over duurzaamheid en de uitdagingen die daarmee gepaard gaan, zoals mobiliteit en de energietransitie. Hij zoekt dan ook altijd naar de oplossing, en liefst één die voor alle partijen geschikt is.

Direct een afspraak maken met Dirk?
Plan dan hier jouw afspraak in.

Jan van Nunen

Jan van Nunen

Jr. Projectmanager Lean & Green Nederland

Jan begeleidt nieuwe en bestaande deelnemers binnen het programma om samen hun CO2 doelstellingen te realiseren. Daarnaast speelt hij een rol bij het organiseren van on- en offline events. Hij vindt het belangrijk én leuk om echt impact te creëren in duurzame mobiliteit door bedrijven bewust te maken van deze gezamenlijke uitdaging, om zo samen bij te dragen aan een beter leefklimaat.

Direct een afspraak maken met Jan?
Plan dan hier jouw afspraak in.

Ingrid van Heuven van Staereling

Ingrid van Heuven van Staereling

Digital Communication & Content Specialist Lean & Green Nederland

Ingrid zet zich graag in voor organisaties die het verschil maken, zeker als het gaat om verduurzaming. De juiste kennis helpt organisaties verder te komen. Dit doet Ingrid door de Lean & Green deelnemers via de diverse online en offline kanalen van de meest relevante en actuele informatie te voorzien.

Leon Simons

Leon Simons

Projectmanager Lean & Green Europe

Sinds 2010 is Leon actief als deelnemer en sinds 2016 werkzaam voor Lean & Green. In zijn rol heeft Leon vele bedrijven geholpen om de volgende ster de bemachtigen.

Met zijn bijna 20 jaar ervaring, speelt hij een actieve rol in de ontwikkeling van het programma. Sinds kort aan de slag als Programma Manager Europa om samen met de 14 landen, waarin Lean & Green actief en gevestigd is, te groeien.

Lean & Green Ambassadeurs
Alleen samen worden grote ambities realiteit. Onze ambassadeurs zetten zich in voor een duurzame logistieke sector en werken gezamenlijk aan de groei van het netwerk om de Lean & Green doelstellingen te realiseren. Onderstaande ambassadeurs kun je veelvuldig vinden als spreker en inspirator op symposia en beurzen. Ook zetten zij zich in voor de adoptie van het programma in het buitenland.
Mischa van den Berg

Manager Customer Operations Refresco

Mischa van den Berg

Alberdine van Velzen

Manager Supply Chain Planning & Transport Services Jumbo

Alberdine van Velzen

Christophe Campe

VP Country General Customer Operations CHEP Deutschland GmbH

Christophe Campe

Fred Hooft

Global Customer Service Customer Operations Bavaria

Fred Hooft

Binnen Swinkels Family Brewers ben ik verantwoordelijk voor onze wereldwijde logistieke stromen. Om hiervan de CO2-impact zoveel mogelijk te beperken, zetten wij sterk in op multimodaal transport. Hierdoor worden aanzienlijke CO2-besparingen gerealiseerd. Graag zet ik mij als ambassadeur in om andere bedrijven de voordelen te laten zien van de inzet van multimodaal transport om zo gezamenlijk de CO2-uitstoot te minimaliseren.

Gretta Schoonderbeek

Customer Logistics Manager Customer Operations Essity

Gretta Schoonderbeek

Henk Krougman

Supply Chain Development Customer Operations Cargill

Henk Krougman

Liane Philipsen

European Director Logistics Customer Operations Mainfreight

Liane Philipsen

Peter de Rooy

Director Customer Operations De Rooy Transport

Peter de Rooy

Mariëlle van Spronsen

Program Manager Corporate Responsibility and Partnerships PostNL

Mariëlle van Spronsen