Speciaal aanbod voor Lean & Green oud-Award members

 

Resultaat en erkenning voor een toekomstbestendige organisatie 

Ook binnen duurzaam transport geldt: het verschil kun je alleen maken door het te doen! Verduurzamen gaat natuurlijk niet vanzelf. Om die reden hebben wij de deelname aan ons CO2-reductieprogramma iets verscherpt. Het Lean & Green programma zal zich meer gaan richten op behaalde resultaten en de bijbehorende erkenning. Het helpt onze deelnemers klaar te stomen voor de wet- en regelgeving die eraan zit te komen. Kortom: actief meedoen resulteert in erkenning en een toekomstbestendige organisatie! 

Als Lean & Green deelnemer heb jij een streepje voor 

Volgens onze gegevens ben jij de gelukkige houder van een Lean & Green Award. Geweldig, want duurzaamheid is een groot onderdeel van de toekomstbestendigheid van logistieke bedrijven. Nu hebben wij jou wel al een tijdje moeten missen. Dat is jammer, want wij gunnen iedere Lean & Green deelnemer een mooie toekomst. Met het klimaatakkoord en de verschillende regel- en wetgeving in het verschiet heb je als deelnemer aan ons programma duidelijk een streepje voor. Maar let wel op: dat streepje voor is natuurlijk pas écht van toepassing als dit daadwerkelijk zorgt voor resultaten. 

Maak nu gebruik van ons tijdelijke aanbod 

Aanbod Lean and Green Award MembersDoor deze stilstand loop je een hoop mis. Veel van onze deelnemers zijn namelijk al klaargestoomd voor de duurzame toekomst. En wij willen jou de kans geven om ook direct naar resultaat te werken. Meten is een belangrijk aspect hierin. Maak daarom dit jaar eenmalig gratis gebruik van data-analysetool BigMile (voorheen Lean Analytics) en ontvang daarbij kosteloze begeleiding in jouw verduurzaming. Handig, want zo loodsen wij je op een makkelijke manier richting de meest waardevolle, duurzame erkenning: jouw eigen Lean & Green Star. En wie weet ga je, met de juiste data en onderbouwing, in 2021 zelfs een tweede Lean & Green Star tegemoet! 

LET OP: Deze actie is alleen dit jaar geldig! In 2021 zal data-analysetool BigMile en de aanvullende begeleiding (inclusief toetsing) namelijk kosten met zich meebrengen. 

Niet doorstromen? 

Kun je dit jaar door omstandigheden helaas niet van onze actie gebruik maken? Heel jammer, maar uiteraard staan wij in 2021 weer gewoon voor jou klaar. Helaas zal dit dan wel tegen de volledige tarieven zijn. 

Doe je mee met ons speciale aanbod?
Dat is super! Neem dan direct contact op met jouw persoonlijke Lean & Green projectmanager: 

Dirk: dirk.vanderlee@connekt.nl / 06 82 10 67 35 
Jan: Jan.vanNunen@Connekt.nl / 06 206 01 278

Onze experts zullen dit dan in gang zetten.