Speciaal aanbod voor Lean & Green Star members

 

Resultaat en erkenning voor een toekomstbestendige organisatie 

Ook binnen duurzaam transport geldt: het verschil kun je alleen maken door het te doen! Verduurzamen gaat natuurlijk niet vanzelf. Om die reden hebben wij de deelname aan ons CO2-reductieprogramma iets verscherpt. Het Lean & Green programma zal zich meer gaan richten op behaalde resultaten en de bijbehorende erkenning. Het helpt onze deelnemers klaar te stomen voor de wet- en regelgeving die eraan zit te komen. Kortom: actief meedoen resulteert in erkenning en een toekomstbestendige organisatie! 

Als deelnemer heb jij een streepje voor 

Nu hebben wij jou al een tijdje moeten missen. Dat is jammer, want wij gunnen iedere Lean & Green deelnemer een mooie toekomst. En duurzaamheid is een groot onderdeel in de toekomstbestendigheid van logistieke bedrijven. Met het klimaatakkoord en de verschillende wet- en regelgeving in het verschiet heb je als deelnemer aan ons programma alvast een streepje voor. Maar let wel op: dat streepje voor inatuurlijk pas écht van toepassing als dit daadwerkelijk zorgt voor resultaten. 

Maak nu gebruik van ons tijdelijke aanbod

Aanbod Lean and Green Star MembersVeel van onze deelnemers zijn al klaargestoomd voor de duurzame toekomst. En wij willen jou de kans geven om ook direct te werken naar resultaat. Maak daarom dit jaar eenmalig gratis gebruik van data-analysetool BigMile. En om het je nog makkelijker te maken gaan we je dit jaar voor jouw doorstroomproces pas rekenen vanaf het moment dat jij je aanmeldt. Handig, want binnen dit doorstroomproces loodsen wij je er op een makkelijke manier doorheen. Zo ga je 2021 tegemoet met een verse, tweede Lean & Green Star in het vizier! 

LET OP: Deze actie is alleen dit jaar geldig! In 2021 zal data-analysetool BigMile en het doorstroomproces namelijk kosten met zich meebrengen. 

Niet doorstromen?

Kun je dit jaar door omstandigheden echt niet doorstromen en blijf je liever in jouw huidige status staan? Heel jammer, maar daar hebben we uiteraard alle begrip voor. Geef dit aan door de benodigde data van het afgelopen jaar (2019) aan ons door te geven. Dan weten wij dat je niet van onze eenmalige actie gebruik wilt maken. Uiteraard staan wij in 2021 weer gewoon voor jou klaar. Helaas zal dit dan wel tegen de volledige tarieven zijn.

Doe je mee met ons speciale aanbod?
Dat is super! Neem dan direct contact op met jouw persoonlijke Lean & Green projectmanager: 

Dirk: dirk.vanderlee@connekt.nl / 06 82 10 67 35 
Jan: Jan.vanNunen@Connekt.nl / 06 206 01 278

Onze experts zullen dit dan zo spoedig mogelijk in gang zetten.