XMILE

XMILE Premium Fuel is een brandstof van zeer hoge kwaliteit. De enzymen in het product zorgen voor een katalyserende reactie waardoor de brandstofkwaliteit sterk verbetert. Een lager brandstofverbruik en minder belasting voor het milieu is het gevolg. Door de gemiddelde brandstofbesparing en COreductie van 7% is het gebruik van XMILE Premium uitermate geschikt om als “tool” op te nemen in het plan van aanpak voor het behalen van de Lean and Green Award.

XMILE Europe B.V. heeft het predicaat Lean and Green Tool ontvangen omdat er door de huidige marktontwikkelingen steeds meer aandacht is voor rendabele maatregelen om “duurzaam te kunnen ondernemen”. Aangezien brandstof vaak een groot deel uitmaakt van de bedrijfskosten en ook het leeuwendeel voor zijn rekening neemt m.b.t. schadelijke uitstoot van o.a. CO2, is er op dit vlak nog veel ruimte voor verbetering. Met XMILE Premium kunnen bedrijven het brandstofverbruik verminderen én tegelijkertijd de uitstoot van CO2 reduceren. XMILE Premium is dan ook een relatief eenvoudige maatregel om op te nemen in het plan van aanpak voor de Lean and Green Award.

Daan van Berkel, account manager XMILE Europe B.V.: “Met het behalen van het predicaat Lean and Green Tool krijgen we in feite bevestiging voor datgene waar we ons al jaren voor inzetten. Het predicaat zet kracht bij aan de slagzin van XMILE Premium; “Improve fuel and save money”. XMILE Dealers hebben met XMILE Premium Fuel een sterkere concurrentiepositie, leveren hoge brandstofkwaliteit en ondervinden dan ook minder brandstof-gerelateerde problemen bij hun klanten.”

Tegelijk met het Lean and Green Tool Certificate kreeg het bedrijf op 26 maart 2015 een Lean and Green Personal Mobility Award overhandigd. Want: “Als een product bijdraagt aan een beter milieu, dan behoort het bedrijf erachter dat ook te doen, naar onze mening. Onder dit motto is het vanzelfsprekend dat wij van XMILE Europe B.V. zelf ook ons steentje wilden bijdragen. Doordat we nu een aantal jaar bewust bezig zijn om de CO2 reducerende eigenschappen van het product XMILE te benadrukken, waren we op zoek naar een vooraanstaand keurmerk om dit dan ook kracht bij te kunnen zetten. We denken dat we met Lean and Green de juiste en meest vooraanstaande partner hierin hebben gevonden. Tenslotte halen we zelf natuurlijk ook meer rendement uit ons bedrijf met de Personal Mobility Award.”

Kijk voor meer informatie op www.xmile.eu.

Published on
25 december 2016